42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
518
Re: Wolny
~ela
(10 lat temu)
szkoda ze usuniete są wpisy ex poczytałabym sobie co nasmarował poproszę na 2 raz skopiować bo wróci jak niewierny mąż na 100% wcześniej czy póżniej a swoją drogą ma chłop nierówno ostro pod sufitem :)
11
~Mikronezja
(10 lat temu)
Ktoś tu chyba mówi o własnych doświadczeniach...
00
~wdr
(10 lat temu)
...w sumie to to samo tylko kto inny ma kluczyk, jak już sprawdziły przy pomocy psa że nie giniesz na smyczy to i sprawdzą czy przeżyjesz na uwięzi. ;]
00
~sa∂yl
(10 lat temu)
@wdr:
W moim wieku, zaobrączkowanie kojarzy się ciut inaczej.. ;]
00
-kosmitka
(10 lat temu)
~Mikronezja
i 10 palców ha ha ha
00
~jr
(10 lat temu)
Po prostu gejowski bełkot....
00
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
@Mikro - zamiast poświecić tyle czasu na myślenie, trzeba było od razu @wdr'a zapytać ;-) na przyszłość będziemy wiedziały :-)
00
~Mikronezja
(10 lat temu)
W końcu Sadyl ma 2 ręce...
00
~wdr
(10 lat temu)
@sadyl
one mnie nie potrzebują , poradzą sobie beze mnie , jak na moje to w zasadzie już cię mają kwestia tylko czy zdążysz się obudzić zanim cię zaobrączkują ;]
20
~Mikronezja
(10 lat temu)
wdr, dzięki, zastanawiałyśmy się ostatnio z Majką, jaka nazwa by do nas pasowała, a tu masz! Dzięki za podpowiedź :))
00
M-a-j-k-a
(10 lat temu)
@wdr - wszystko co powyżej napisałeś, pokazuje tylko, jak mało bystrym czytelnikiem forum jesteś ostatnimi czasy :P
wiem, wiem zaraz powiesz, że to po prostu Ciebie nie interesuje. Ale skoro nie interesuje, to się na te tematy nie wypowiadaj :-)
34
~wdr
(10 lat temu)
Siostry ? Mam rozumieć że już jakiś zakon założyłyście , aby usidlić sadyla ? Siostry Sadylki :P to może ja jestem tylko narzędziem w waszych rękach ? :P
23
~sa∂yl
(10 lat temu)
> sadyl do związku wniósł by psa
Sukę, jeśli chodzi o ścisłość, która raczej nie zaprzyjaźniłaby się z królikiem Majki. Nie uwzględniłeś tego, zatem swatka z ciebie, jak z koziej de.. trąbka (twoje słowa;)
Pomijając zupełnie fakt, że duży już jestem i nie potrzebuję swatki ;]
10
~Mikronezja
(10 lat temu)
Nie w smak mi to, żeś się uczepił mojej forumowej siostry ;)
20
~wdr
(10 lat temu)
tam zaraz drążyciel , sama mi przypomniała , w sumie same plusy by były jakby tak pomóc Majce w tych zalotach !? Majka ma dzieci , sadyl do związku wniósł by psa razem - idealna rodzina. Chyba że tobie Mikro to nie w smak z jakiegoś powodu ;] ?
00
~Mikronezja
(10 lat temu)
wdr, ależ z Ciebie drążyciel...
00
~wdr
(10 lat temu)
@ Majka cyt.{{{{{
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-))) }}}}}}}
Majka już sobie przypomniałem i znalazłem, o co chodziło tobie z tym że niby jak to powiedziałaś "nie lubię" ciebie i sadyla :P (tylko nie wiem czemu sadyla , bo to tobie wtedy zwróciłem uwagę on raczej jest "ofiarą" zalotów) ;)
02
~sa∂yl
(10 lat temu)
@jwz:
Dobranoc. Do jutra ;]
00
~jwz
(10 lat temu)
@ sadyl, a ja udam się spać, bo zaczynam mamrotac. Zamiast Majce o ex odpisać, to mi glodnej chlebem odpowiedź podeszła:) dobranoc...