Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Arek - ocena (1) Bardzo dobry mechanik Arek Byli klienci - ocena (1) Po 12 latach rozstaliśmy się z warsztatem. Wstawiliśmy auto na regenerację... Byli klienci A. - ocena (1) Bardzo dziękuję za bardzo szybką i sprawną pomoc w dniu dzisiejszym :) A.
Ania - ocena (1) Mój ulubiony warsztat! Tylko tu serwisuje moje auto bo wiem że nie zostanę... Ania Kuba - ocena (1) Super miejsca. Bardzo sprawna i rzetelna obsługa. Kuba Monika - ocena (1) Fachowe pogotowie samochodowe Monika Marek - ocena (1) Świetna obsługa Marek Seba - ocena (1) Polecam , najlepszy warsztat w trojmiescie szybko zrobione i bez naciagania... Seba Mati - ocena (1) Pan w biurze rzeczowy i konkretny naprawa przebiegła pomyślę dodatkowo... Mati Natalia - ocena (1) Serwis wykonany terminowo, profesjonalne podejście do klienta, szczególne... Natalia Barbara - ocena (1) Bardzo fachowa robota, wykonana bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z wymiany... Barbara Katarzyna - ocena (1) Kompleksowa pomoc w naprawie auta. Pełna diagnostyka, naprawa usterki i... Katarzyna Aleksandra - ocena (1) Jeden z najlepszych warsztatów w jakim byłam. Szybkie diagnozy, fachowa... Aleksandra Jacek - ocena (1) Jestem od początku powstania tej firmy zawsze wszystko robione jest na bardzo... Jacek Monika - ocena (1) Zawsze fachowa pomoc :) Monika Ewa - ocena (1) Polecam!! Profesjonalna obsługa, świetnie podejście do klienta, bardzo... Ewa Jacek - ocena (1) Jestem z tym warsztatem od jego powstania. Już 2 samochód tutaj serwisuje.... Jacek Agata - ocena (1) Profesjonalnie i terminowo wykonana usługa. Dokonuję wymiany opon w firmie... Agata Robson - ocena (1) Szybko profesjonalnie i bez oszustw ! Zaufałem tym Panom i trzymam się ich... Robson Tomek - ocena (1) Kompleksowo i profesjonalnie. Szybko znaleziono i naprawiono usterkę. Polecam... Tomek