Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Wymiana zderzaka (1) Wymiana przedniego zderzaka poszła bardzo sprawnie! Podkresliłem przy... Anton Świetny warsztat, godny polecenia! (1) Bardzo profesjonalna obsługa oraz jakość usług świadczona przez warsztat... Lewy bardzo schludny i rzetelny warsztat . (1) polecam wszystkim ! gdy przyjechałem tam pierwszy raz zrobili ci ludzie na... Marian
Wymiana przedniej szyby TOYOTA YARIS (1) Sprawna wymiana zbitej przedniej szyby w toyota yaris. Od serca polecam!... Lidia Gorąco polecam (1) Poprosiłam o wymianę żarówek oraz szybki przegląd. Wszystko poszło super!... Ania Anka Polecam w 100% (1) Super obsługa, wszystkie usterki usunięte, a wymiany eksploatacyjne wykonane... Mago Królowa lawet wróciła na drogi! (1) Padło mi zawieszenie z przodu, ale postanowiłem dojechać ostatnimi siłami na... Mikołaj Polecam wszystkim "drifterom" (1) Podczas powrotu z pracy w okolicach 6 rano na letnich oponach wpadłem w mały... Mariusz Warty polecenia warsztat samochodowy (1) Naprawdę warty polecenia warszta samochodowy sumienne wyceny naprawy - bez... KAROL KAROL Super!!! (1) Konkretna obsługa, ceny bardzo dobre i nie ma naciągania. Pojechałem wymienić... Daniel POLECAM! (1) Mega obsługa, szybkość naprawy niczym błyskawica 😛 auto oddałam ze... Laura polecam !!! (1) Bardzo mila obsluga , sprawna wymiana usterki i najwiekszy plus -propozycja... Karol 10/10 (1) Polecam, bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Korzystam... Xxy Świetna robota!!! (1) Obsługa perfekcyjna, miła atmosfera, super jakość części jak i robocizny,... Piotrek Nie wymieniają od razu pół samochodu (1) Pojechałem do nich z zapadającym się pedałem sprzęgła w Lagunie. W sumie nie... Dawid Naprawa klimatyzacji w mercedesie w 169 (1) Byłem w kilku warsztatach i w każdym chcieli wymienić praktycznie wszystko co... Zbyszek Polecam wszystkim, bardzo dobry warsztat (1) Z czystym sumieniem moge polecic ten warsztat, korzystam z uslug warsztatu,... Wojtek Najlepszy warsztat w Trójmiescie ! (1) Rzeczy nie możliwe załatwiają od ręki ! Pełen profesjonalizm, rzetelna... Leszek Vectra C Polecam (1) Szybka, fachowa i miła obsługa w przystępnej cenie. Dla nich naprawdę liczy... Jacek Profesjonalizm w pełnym znaczeniu (1) Jestem mile zaskoczony korzystaniem z uslug warsztatu "Wulgar". Profesjonalne... Golfmaniam