Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Tak (1) Jestem naprawdę zadowolona z obsługi i podejścia do klienta. Coś "stukało" w... Aga Opinia (1) Witam, To nie jest reklama warsztatu tylko moja prywatna, bardzo dobry... Dominik Uczciwie i z czystym sumieniem polecam (1) Jestem klientem od dłuższego czasu i ze względu na wiek i przebieg auta nie... Bartek
Polecam (1) Serdecznie polecam ten warsztat! Chłopaki stają na głowie,żeby wszystko... Monika Nie ma sensu dzwonić. I tak nikt nie odbiera. (1) Mam bardzo mieszane wrażenia. Wymieniałam w tym warsztacie opony i tutaj... Karolina Polecam (1) Serwis rzetelny i konkretny, ceny przystępne, dobry kontakt. Korzystałem... Audi A3 Super Warsztat (1) Chciałem polecić ten warsztat super obsługa i super fachowość mechaników.... Ford Focus mk1 Polecam (1) Dobra obsługa i fachowe podejście ceny przestepne powiem krótko jestem... Arturbartek Polecam (1) Wymiana z miejsca, szybko polecam. Karol Rewelacyjny warsztat (1) Warsztat profesjonalny, naprawa zawsze zrealizowana w terminie i przystępnej... Marzena za diagnostykę skasować to łatwo, ale naprawić samochód to już za trudne (1) nie polecam, bardzo znikoma wiedza mechaników, jedynie dobrą gadkę mają Tomasz Polecam w 100% (1) Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na naprawę i przede wszystkim... Michał Godne polecenia... (1) Pełna profeska... polecam... Maciej Konkretnosc (1) Bardzo terminowy zaklad z.konkretnym podejsciem.do..klienta AsOne Polecam! (1) Szybka i profesjonalna obsługa za normalną cenę Zuzqnna Polecam (1) Super obsługa, naprawdę polecam!!!!! KRYSTIAN Dobry warsztat (1) Bardzo warsztat. Bardzo dobra robota Adam Polecam (1) Profesjonalna obsługa, dobre podejście do klienta, no i kompetentni... Arkadiusz super warsztat (1) Świetni fachowcy, szybko naprawiają. Wojtek 10/10 (1) Najlepszy warsztat w jakim kiedykolwiek byłem. Robią wszystko profesjonalnie... Piotr