Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Czarls - opinia (1) Ekstra robota wykonana szybko i solidnie Czarls Nie polecam (1) Nie polecam tego warsztatu, byłem u nich z samochodem przed kupnem i... Kosma Fajne chłopaki! (1) Chłopaki bez problemu naprawili usterkę po godzinach pracy, z uśmiechem na... Marta
Polecam (1) Jak najbardziej polecam ten warsztat. Mili panowie, sprawna i fachowa obsługa. Marta Tak (1) Jestem naprawdę zadowolona z obsługi i podejścia do klienta. Coś "stukało" w... Aga Opinia (1) Witam, To nie jest reklama warsztatu tylko moja prywatna, bardzo dobry... Dominik Uczciwie i z czystym sumieniem polecam (1) Jestem klientem od dłuższego czasu i ze względu na wiek i przebieg auta nie... Bartek Polecam (1) Serdecznie polecam ten warsztat! Chłopaki stają na głowie,żeby wszystko... Monika Nie ma sensu dzwonić. I tak nikt nie odbiera. (1) Mam bardzo mieszane wrażenia. Wymieniałam w tym warsztacie opony i tutaj... Karolina Polecam (1) Serwis rzetelny i konkretny, ceny przystępne, dobry kontakt. Korzystałem... Audi A3 Super Warsztat (1) Chciałem polecić ten warsztat super obsługa i super fachowość mechaników.... Ford Focus mk1 Polecam (1) Dobra obsługa i fachowe podejście ceny przestepne powiem krótko jestem... Arturbartek Polecam (1) Wymiana z miejsca, szybko polecam. Karol Rewelacyjny warsztat (1) Warsztat profesjonalny, naprawa zawsze zrealizowana w terminie i przystępnej... Marzena za diagnostykę skasować to łatwo, ale naprawić samochód to już za trudne (1) nie polecam, bardzo znikoma wiedza mechaników, jedynie dobrą gadkę mają Tomasz Polecam w 100% (1) Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na naprawę i przede wszystkim... Michał Godne polecenia... (1) Pełna profeska... polecam... Maciej Konkretnosc (1) Bardzo terminowy zaklad z.konkretnym podejsciem.do..klienta AsOne Polecam! (1) Szybka i profesjonalna obsługa za normalną cenę Zuzqnna Polecam (1) Super obsługa, naprawdę polecam!!!!! KRYSTIAN