Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Rozmrażanie płynu w spryskiwaczach. (1) Super szybko usługa wykonana w ustalonym terminie. Żadnych zastrzeżeń.... Michał Dramat (1) Nie polecam. Najgorszy warsztat z jakim miałem do czynienia. Auto miałem... Karol A4 (1) W krótkich słowach - warsztat, na który zawsze można liczyć. Sprawdzili się w... Paweł
Najlepszy warsztat w 3mieście! (1) Jakiś czas temu miałem epizod z paskiem wielorowkowym, który się naderwał -... Artur Ile można czekać na fakturę...? (1) O ile sam zakład na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo rzeczowy, Panowie od... Rafal Pełna Profesja (1) Jak w tytule powyżej. Panowie wykonują swoją pracę profesjonalnie jak w... Seba Nie polecam (1) Dalem samochod z zapieczonym kolem, rozebrali przeczyscili. A na drugi dzien... Klient Problem z samochodem (1) Przyjechalam z autem odmawiajacym posluszenstwa...Musze powiedziec ze wbrew... monia Kolejna usługa i ok (1) Przyjechałem z kolejnym autem .. oczywiście dziad i rympel kibel jak... Dawid Orunia (nie Chełm) Pełen profesjonalizm (1) Szybka diagnoza, rzeczowi fachowcy, sprawna naprawa, miła obsługa :-) Aleksandra Wymiana przewodów hamulcowych, naprawa zaiweszenia (1) Druga wizyta w tym zakładzie i drugi raz wyjeżdżam zadowolona. Szybka,... Sylwia pełna profeska (1) Profesjonalnie, szybko i tanio. Super miła i kompetentna obsługa Paweł aweria kia ceed (1) super bo z buta wszystko mi ogarnęli i do tego w działa wszystko bez... MIchał P Super obsługa!! (1) Witam . Dzisiaj wstawiłem do warsztatu e36 coupe. Prawidłowa diagnoza od... Piotr Wymiana turbiny (1) Problem z nadmierną ilością dymu z wydechu zażegnany. poważna sprawa, ale i... Alicja godni polecenia (1) Jak zawsze można się dogadać, usługi wykonane rzetelnie. pida Polecam (1) Najlepszy warsztat w trojmiescie.Wszystko jest robioine szybko ,tanio i... Rex wizyta podczas awarii w trasie (1) Podczas trasy z Torunia do Gdyni zepsuło mi sie auto. Panowie byli pomocni,... doris Gorąco polecam wulgara (1) Polecam, szybko profesjonalnie i wachowo do tego miła obsługa i bardzo... Michał G. rewelacja (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Ceny znacznie niższe niż w innych... Wojtek