Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Polecam (1) Jeżeli miał bym podać definicje warsztatu na poziomie to zrobił bym to jednym... Srebrne polo opinia (1) bardzo dobra i fachowa obsługa wysoka jakość,terminowość iprzystępność cen zibi POLECAM !! (1) Witam , korzystałam dziś z warszatu całkiem przypadkiem, mialam problem z... Kasia
Bardzo polecam (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, bez naciągania, można liczyć na pomoc w... Fidga27 Polecam (1) Korzystałem do tej pory 2 razy, wszystko było ok, serwis wykonany w... Marcin Polecam! (1) Złapałam "gumę" późnym wieczorem. Zadzwonilam do Wulgara, mając nadzieje ze... GG zawsze zadowolony (1) Korzystam z WULGARA ponad rok. Zawsze witają z uśmiechem. Poradzą ,... zadowolony pan Za każdym razem zadowolony (1) Korzystam już kolejny sezon z warsztatu WULGAR, wymiana opon + drobne naprawy... BadKlopsik Marcyś - opinia (1) Super miejsce! Wszystko zrobione zgodnie z prośba, za normalne pieniądze!... Marcyś Szczerze polecam! (1) Pełen profesjonalizm, szybko, niedrogo i konkretnie :) Pozdrawiam! Usatysfakcjonowana klientka Mechanika (1) witam. w środę byłem u chłopaków w Wulgarze, miałem do wymiany olej... javii Pełen profesjonalizm (1) Goraco POLECAM !!! ten warsztat. Robia wszystko od A do Z i to za niewielkie... suzuki 100% profesjonalizmu (1) Ze swojej strony polecam Wulgar, byłam u nich w zeszłym tygodniu pierwszy raz... Monika z Renault Warsztat godny polecenia (1) Jestem stałym klientem warsztatu Wulgar i jestem bardzo zadowolony z ich... stały klient Wgnietli próg przy wymianie opon (2) TRAGEDIA Przy wymianie opon wgnietli mi podnośnikiem próg. Zniszczyli... Krzysiek Super (1) Wymieniałem łożysko koła w Mazdzie 6 szybko sprawnie i terminowo . Co do ceny... Jacek