Wulgar

Wulkanizacja Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Kurierów Armii Krajowej 3

Bartosz - ocena (1) Najlepszy warsztat z jakim współpracowałem. Prowadzę firmę Taxi, Wulgar... Bartosz Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne wykonywanie usług, ludzkie podejście i... Aleksandra GG - ocena (1) Naprawa przebiegła sprawnie i szybko. Zdecydowanie polecam warsztat Wulgar... GG
Ragluv - ocena (1) Wymiana opon koszt 150zł, 1,5h czekania na wymianę pomimo umówionej wizyty,... Ragluv Karolina A - ocena (1) Samochód przyjęty o umówionej godzinie, naprawa hamulców szybka i sprawna, a... Karolina A Karolina - ocena (1) Auto zrobione od ręki. Szybko i w przystępnej cenie. Karolina Bolek - ocena (1) Super warsztat polecam Bolek Janek - ocena (1) Szybko sprawnie i fachowo Janek Marcin - ocena (1) terminowo, szybko i profesjonalnie Marcin Marian - opinia (1) Zero poszanowania czasu innych. Przyjechałem na umówiona godzinę, żeby... Marian A. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. W piątek wieczorem dzik wszedł mi pod koła, co... A. Mar - opinia (1) 10 dni roboczych w zakładzie, realna praca w sumie max. 5 roboczogodzin, auto... Mar Pit - opinia (1) Niestety, panowie niby sympatyczni, ale kompletnie niekompetentni, ich wiedza... Pit Krzychu - opinia (1) Warto przed robotą zapytać o cenę, za wymianę "kominka" czyli wentyla z... Krzychu Bar - opinia (1) Korzystam od dawna, było i jest dobrze. Polecam Bar Krystyna Vartamian - opinia (1) Najlepszy warsztat w Trójmieście. Nie naciągają, wręcz wychodzą do klienta z... Krystyna Vartamian Czarls - opinia (1) Ekstra robota wykonana szybko i solidnie Czarls Nie polecam (1) Nie polecam tego warsztatu, byłem u nich z samochodem przed kupnem i... Kosma Fajne chłopaki! (1) Chłopaki bez problemu naprawili usterkę po godzinach pracy, z uśmiechem na... Marta Polecam (1) Jak najbardziej polecam ten warsztat. Mili panowie, sprawna i fachowa obsługa. Marta