Wypłaty 500+ część 3.

Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja dalej nie mam..może po osiemnastej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam dziś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już dostałam na kartę mopr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo dzis nie bedzie, maja placic po weekendzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karta mopr ja już mam

kurde nie ma jeszcze

dzięki

Mozesz pobierac z każdego bankomatu, co do zasiłków to nie wiem ale wydaje mi sie ze pewnie tez wplywaja na ta karte. My pobieramy tylko 500+ i nam wlasnie na te karte wplywaja.

dzięki mama! czyli warto wystąpić o karte mopr, czy dobrze rozumię ? czy na tej karcie są środki z 500 + i np. zasiłki i czy mogę pobierać z każdego bankomatu?

Ja dostaje na konto ale tez nic jeszcze nie dotarlo..moze faktycznie nie moga puszczac przelewow wczesniej niz 25..

u mnie nisza- ale zazwyczaj przelew przychodzi w 3 księgowaniu

co tu taka cisza dzisiaj?

macie juz kasę

Dla niektórych każdy kto ma dziecko to zło wcielone, bo jak można mieć dziecko w dzisiejszych czasach? Przecież nikogo na to nie stać. Mam znajomych co mają kupę kasy, dobre prace, dużą chatę, 2 auta itd. Na prawdę mają czy sie pochwalić. Ale dziecka nie chcą. Ale nie dlatego, że nie bo nie, bo ich to nie kręci, nie czują chęci na rodzicielstwo. Tylko dlatego, że jeszcze ich nie stać. Jak będzie ich stać to wtedy sobie zrobią. Ale chyba z plasteliny,, bo już dobiegają do 40tki i zaraz może być na bobasa za późno. I będzie lament.

Ale co tam. Obojętnie czy ktoś ma 1,2,3 czy więcej to jesteśmy ci BEEEE, bo coś tam dostaniemy od państwa (becikowe, macierzyński, kosiniakowe, 500+, jakieś inne zasiłki), a jak inni dostaja to jest CACY. Takie życie, każdy widzi czubek własnego nosa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypłaty 500+ część 3.

Nikt nic jeszcze nie dostal, nie wierzcie w bajki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale masz fajnie! u mnie nic na koncie

Re: Wypłaty 500+ część 3.

A zasiłek macierzyński biorą też podludzie?? Zasiłek? Zasiłek. Fajnie jestem podludziem :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doszły przed chwilą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kazdy moze dostac karte mopr, uprawniaja do wyplaty pieniedzy z bankomatu i platnosci karta w sklepie.

karty mopr - odpowiedzcie proszę, kto może je dostać? jakie są warunki i do czego uprawniają ?

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...