Wypłaty 500+ część 3.

Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dostał już ktoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

583265025 pracownik mówił że na karty mopr kasa jutro Na inne konta w poniedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

JAK KTOŚ DZIŚ FORSĘ DOSTANIE TO NIECH DA ZNAĆ.JA ZACZNE SPRAWDZAĆ PO 11

Nawet jeśli tak uważasz to nie miejsce na takie opinie. Znajdź wątek odpowiedni do twoich żali i tam wylewaj złośliwości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie jest opinia, tylko prawda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłoby fajnie gdyby kaska była dzisiaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym wątku twoja opinia nikogo nie obchodzi.

Re: Wypłaty 500+ część 3.

Tylko podludzie biorą zasiłki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Grudzien byl szczegolnym miesiącem z uwagi na swieta i mopr mogl wtedy wyplacic szybciej. Terminy wyplaty świadczen faktycznie sa, ale nie zawsze dotycza one akurat 500+. Sa inne wypłacane świadczenia zgodnie z tym co piszesz, tzn zgodnie z tym harmonogramem.

Na każdej poczcie być powinna rozpiska kiedy robione sa wypłaty świadczeń .na mojej jest.zawsze przelew był dnia określonego w tym harmonogramie.i mimo,ze w decyzji jest napisane,ze od 25 do końca miesiąca to np w grudniu pieniądze były 22.jesli chodzi o luty jest napisane ,ze wypłaty 23.02. ,w marcu 27.03.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to już za pięć dni kasa będzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To skoro to część moich pieniędzy, które państwo już wcześniej mi zabrało to całe szczęście, że choć trochę mogę z tego odzyskać ;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nei są żadne dodatkowe pieniądze, tylko część pieniędzy, które państwo już Tobie zabrało, przetrawiło i malutką część Tobie oddało...
Redystrybucja to zło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorry, ale ja urodziłam dzieci zanim ktoś pomyślał o wprowadzeniu 500+, więc nikt mi nie powie, że zrobiłam je dla kasy! Chcieliśmy dzieci to je mamy , stać nas było na nie i nadal tak jest. Dają to biorę, a jak zabiorą to świat mi sie nie zawali jak niektórym.
Ludzie są niesprawiedliwi. Tych patologicznych rodzin jest zdecydowanie mniej niż tych normalnych, którzy potrafia dobrze spożytkować te dodatkowe pieniądze.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ktoś w końcu prawdę napisał :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za bełkot, miał byc patriotyczny chyba..... mamy dwoje dzieci i oprocz 500+ nie pobieramy zadnych zasiłków, pracujemy oboje odkad skonczylismy 19 lat, a wiec pracujemy juz bardzo bardzo dlugo. Fakt faktem wkurzaja mnie ludzie, ktorzy narobili dzieci ale niekoniecznie pomysleli ze te dzieciaki trzeba będzie jednak wyzywic, ubrac, nie wiem na kolonie posłać..... A pojsc do pracy, myslec o emeryturze, jakakolwiek by ona nie byla, juz sie nie chce. Tez mnie wkurza taki brak myślenia u ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

500+ i zasiłki to zbrodnia na narodzie Polskim porównywalna z tym, co zrobili nam Niemcy, Rosjanie i polscy komuniści w latach 1939-1989...
To, że nie zniesiono zasiłków po 89, ba nawet nowe się wprowadza to czyste zabijanie resztek normalności Polaków. Państwo nagradza nierobów, kłamców i kombinatorów... Czyli jesteś patologią? Brawo, masz tutaj w nagrodę pieniądze od państwa (czyli część pieniędzy, które wcześniej Ci zabraliśmy, albo pieniądze, które zabraliśmy tym frajerom, co to pracują, albo własną działalność prowadzą).
Każdy, kto bierze zasiłki to podczłowiek i powinien zastanowić się nad sobą. Powinien zastanowić się nad tym, jaką krzywdę robi sobie, swoim dzieciom i własnemu narodowi.
Łajzy u władzy, które nie zniosły zasiłków nie mają prawa nazywać się patriotami.
Tak samo łajzy, które pobierają zasiłki nie mają prawa nazywać się patriotami.
Są jeszcze łajzy, które przyznają zasiłki, one również nie mają prawa nazywać się patriotami.
Norymberga dla pobierających, przyznających i wymyślających zasiłki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nigdy nie wiadomo. Z tego co się orientuje raczej do 25 już zawsze jest po wpłatach jak tak mam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE WLICZA SIĘ

Czy zasiłek pielęgnacyjny wlicza się do kryterium dochodowego do 500+
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (104 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...