Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Wypłaty 500+ część 4

Skoro wiesz lepiej to po co pytasz ;). W tym roku wypłaty były zawsze 25. Ani razu szybciej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zawsze bo nieraz jest przed 25 zależy kiedy Panie z księgowości wyplaca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na stronie gcs jest przecież wyraźnie napisane że jeżeli termin wypłaty przypada w dzień wolny od pracy to realizacja świadczenia nastąpi pierwszego dnia roboczego po tym dniu :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam,czy ktoś się orientuje czy dzisiaj będzie wypłacane świadczenie 500
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdańsk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy gdzie. Nam wpadło wczoraj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czy wiadomo którego w tym miesiącu będą wypłaty?

Wypłaty w poniedziałek. Info na stronie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Joanno, wszystkie odpowiedzi wyświetlają się jedna pod drugą. Nie wiem która jest do kogo. Nie napisała Pani, że jej uwaga jest kierowana do Oli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadza się Pani Joanno nie każdy tylko dostaje 500+ są też tego dnia inne świadczenia .Oprócz tego niestety straciło pracę dużo osób postojowe które jeszcze nie zostało wypłacone i teraz to jest jedyny dodatk dofinansowania. Pozdrawiam

Przepraszam,ale poniższa moja wypowiedź nie była do Pani,tak ciężko to doczytać..Poza tym nigdzie nie pisałam o wyzywaniu a tylko o ewentualnym poniżaniu i tyczyło się to Pani Oli.Nie każdy może pracować mając ciężko chore dziecko i niestety czasami głównym dochodem są świadczenia.Nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka,bo tak "mi się wydaje" ,za wieloma sytuacjami kryją się ludzkie dramaty.Tylko po co patrzeć dalej niż czubek własnego nosa :(.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mam zamiaru nikogo poniżać, nikogo nie wyzwałam itd. Po prostu jak wy żyjecie, że jeden dzień wypłaty 500 plus w tę czy w tę robi tak kolosalną różnicę? Jak żyliście jak 500plus nie było? Wiecie, że mogą wypłacić 22, a może 25 to zaplanujcie sobie wydatki tak, żeby wystarczyło do 25. A jak dadzą szybciej to będziecie miło zaskoczone, a nie dziko zestresowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

A takie mądrości to mogłaby tylko napisać osoba,która z tej pomocy nie korzysta-w co nie wierzę.Na tym forum jest mnóstwo ludzi,którzy sami biorą a innych poniżają,bo wydaje im się,że są lepsi tylko za diabła nie wiem dlaczego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wypłaty saw poniedziałek 25-go.

Na przyszłość polecam znaleźć pracę, a nie produkować dzieci i żyć z pomocy państwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wątek jest o 500 plus i tego się czepiam. Wiem, że są i inne dodatki stanowiące spore zasilenie budżetu, ale jak ludzie żyli bez 500plus skoro dzień opoźnienia rujnuje im życie??? I skoro jeszcze termin nie minął, wręcz jest jeszcze 5 dni, to o co ta panika?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I tu Panią zaskoczę-niektórym się wali,bo nie czekają tylko na owo 500 +,ale np.na świadczenie pielęgnacyjne,które jest w pewnym z
sensie ich wypłatą.Sytuacje bywają różne,więc trochę empatii dla innych.I równocześnie w jednym się zgodzę,przekładanie terminów to głupota-powinien być jeden i to ukróciłoby takie g...burze.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj bo ludziom świat się wali jak kasa wpłynie dzień później, ale jednak przed czasem urzędowym. Źle zrobili, że czasem coś tam szybciej płacą. wszystko zawsze powinno być płacone 25go i finito. Jak 25ty to sobota lub niedziela to kasa wpłynęła by w poniedziałek. I nikt by nie był zdziwiony i taki jęczący. Co miesiąc od 15go ludzie po nocach nie śpią myśląc czy kasa będzie 20, 21 czy może o zgrozo dopiero 22.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ej, no, Miśka, nie bądź taka jadowita
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy dostały, nie sprawdzałam. Co miesiąc te same jęczenie. Jakie ma znaczenie, czy dadzą 20 czy 21? wiecie, że raz płacą tak raz inaczej. A bardzo często info, którą podają okazuje się nie prawdziwa.
PS / Jak zazdrościsz, że wioski mają kasę szybciej to się przeprowadź. Kolejny plus życia na wsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak zgadza się dostali już w środę. Prawda informacji niema jak nigdy A szkoda że nie poinformują może na kwarantannie siedzą

Inne tematy z forum

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

Co na wypadające włosy? (48 odpowiedzi)

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...