Na Nie (1) Żenująco nieprofesjonalne zachowanie ze strony szkoły, która po złożeniu... . Świetna szkoła (1) Wysoki poziom nauczania w miłej (wręcz rodzinnej) atmosferze. Sympatycznie... absolwent XV LO czy XIX w Gdańsku? (2) Witam, mam dylemat które liceum wybrać najpierw - XV czy XIX w Gdańsku.... KaMa
:] (3) jestem w sekcji hiszpańskiej już drugi rok. jak znalazłam te szkołę w necie... Mia opinia (1) Nie wiem skąd takie beznadziejne opinie. W każdej szkole znajdzie się dużo... prawie absolwent Szkoła w porządku (1) poziom w rankingach być może bez rewelacji ale większość z nas nigdy nie... uczeeeeń Baaardzo słaba szkoła (1) Jest to bardzo słabe liceum, wystarczy popatrzeć na wyniki rankingów. W/g... zawiedziony Szkoła (2) Poszlam do XV lo ze wzgledu na pozytywne opinie od starszych znajomych i... Malwina Sekcja hiszpańska (2) Hej, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest z sekcją hiszpańską?... Julia - opinia (1) Kocham tą szkolę BEZNADZIEJNA (4) Dyrektorka bardzo chamska, wręcz arogancka, unika spotkań z uczniami i... bbbbbb ZDECYDOWANIE NIE (2) Nie poleciłabym nikomu tej szkoły. Tam jest jeden wielki chaos, żadnej... xxx NIE (2) NIE IĆ TAM TAM JEST BRUDNO!!!!! gRAB tak (1) ta szkoła ma straszny poziom nauczania nauczyciele nie mili wręcz okrutni dla... stefan POLECAM (1) fajna nowoczesna szkoła, nieźle wyposażona , czysta i zadbana , miła... dbsz hmm (1) słaby poziom nauczania matematyki? napewno chodziłeś do szkoły, do której ja... xvlo A - opinia (1) Polecam wszystkim. Kto wstąpi do tej szkoły, na pewno nie pożałuje! A XV-stka to najlepsze chwile w życiu (1) Jestem absolwentem tej szkoły z 2007 roku i jako teraźniejszy student mogę... Menadżer "E" Odp do Paula (1) Progi do menadżerskiej i do humana wynosiły 121 punktów, nie wiem o jakich... bill Pytanko:) (1) Pyt.: -jakie były progi do humana i menadżerskiej w tym roku? -słyszałam o... Paula