cukiereczek - opinia (1) szkołe wspominam rewelacyjnie!! świtna atmosfera, przesymaptyczni nauczyciele... cukiereczek II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja do a. (1) Nauczyciele tez są ludźmi. I jak możesz to wypowiadaj się w swoim imieniu, a... Ala
juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. Stronka (1) Tylko szkoda, że stronka nie jest odnawiana. Z niecierpliwością czekam na... blablak Mega-szkoła-XXLO (1) uczęszczam już drugi rok do tej szkoly i naprawde musze się zgodzić ze... uczeń2007 ktoś - opinia (1) Skończyłam tą szkołę w zeszłym roku i naprawdę ją polecam. Sama nie wiem... ktoś :) (1) polecam XX LO, super ludzie, nauczyciele oki no i szefostwo wysmienite :)... master absolwent 2005 (1) a 26 października jest zjazd absolwentów... nie moge sie doczekac az zobacze... DanieL Super (1) W znakomitej wiekszosci swietni nauczyciele, szczegolnie polecam pana... ui Fajna szkoła:) (1) Szkoła super - maturka po niej to banałek :p Wysoki poziom matematyki u... ja dawno temu (1) właściwie jestem już na 5 roku architektury na PG i wielu moich znajomych... ania Wspaniała szkoła! (1) Obecnie studiuję na II roku na PG, ale często wracam do czasów liceum.... Artur pytanie (1) hej, mam pytanie. chcialbym zlozyc papiery do tej szkoly (konkretnie do... freddie 3 lato minęło... i jeszcze rok... (1) Minęły 3 lata nauki w XX LO, minął rok studiów, kończy sie drugi... Ta... moro m. - opinia (1) szkola jest naprawde super, nauczyciele - rewelacja ! wysoki poziom... m. Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin Cudo (1) Świetna szkola Skrzyp Krzysiek - opinia (1) Jaki jest próg w tym roku do matematyczno-fizycznej?? Krzysiek