Danusia - ocena (1) Mega jesteśmy zadowoleni i polecamy. Pan Piotr solidny fachowiec, z sercem i... Danusia Adam - ocena (1) Adam Długo szukałam takiego fachowca. Praca wykonana idealnie. Bardzo pomocny... Adam Agnieszka - ocena (1) Ogrody na osiedlach Altorii wyszły piękne, wszystko zadbane. Bardzo polecam. Agnieszka
Krzysztof - ocena (1) Wykonanie ogrodu i nawodnienia oceniam na 10/10 Krzysztof Kufel - ocena (1) Szkoda, że nie mogę dołączyć zdjęć ogrodu stworzonego przez pana Przemka i... Kufel Ela Weber-Zabawa - opinia (1) Ekipa niesamowita, profesjonalne doradztwo, wiedza dotycząca świata roślin... Ela Weber-Zabawa K-B-R - opinia (1) Przemili fachowcy z Czterech Pór Roku zakładali mi ogród 7 lat temu i od tego... K-B-R Piotr Rutkowski - opinia (1) Firma Cztery Pory Roku zakładała dla nas kilka lat temu ogród wokół domu... Piotr Rutkowski Mariusz - opinia (1) Udana współpraca, bardzo Miły uczynny człowiek z wieloma pomysłami! Polecam Mariusz JP - opinia (1) Niestety, mimo naszej cierpliwości bardzo się zawiedliśmy na współpracy z tym... JP Bożena - opinia (1) Bardzo solidny i kreatywny Pan ogrodnik, widać że lata doświadczeń i tradycji... Bożena jck - opinia (1) Pełen profesjonalizm Wspaniała postać Pana Lechosława. jck Maja - opinia (1) Bardzo zadowolona - profesjonalnie, na czas. Maja xyz - opinia (1) Super sprawa ! Szkoda że nie mogę tutaj dodać zdjęć - ogród przeszedł... xyz Marta - opinia (1) Stale korzystam z usług Daru Ogrodu i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne... Marta Anna - opinia (1) Rzetelność, punktualność, fachowość. Polecam serdecznie każdemu, a moje... Anna Max - opinia (1) Szybko. Czysto. Ceny godne polecenia. Świetnie znają się na robocie. Max Maja Kwiatkowska-Szewczyk - opinia (1) Firma Cztery Pory Roku w swojej ofercie posiada wszystko, czego potrzebuje... Maja Kwiatkowska-Szewczyk Elżbieta - opinia (1) Niespotykanie rzetelna i profesjonalna firma. Świetne projekty, sumienna... Elżbieta Weronika - opinia (1) Sprawna ekipa. Pomysłowe rozwiązania. Kreatywny projekt. Tak mogę podsumować... Weronika