Bożena - opinia (1) Firma wykonuje u mnie prace ogrodnicze od kilku lat. W ubiegłym roku... Bożena Marcin - opinia (1) Profesjonalne założony trawnik i nasadzenia krzewów, polecam Marcin Filip - opinia (1) Polecam Pana Tomasza, współpracuje z nim od ponad 5 lat. Pracowity, słowny,... Filip
Mariusz - opinia (1) Maly profesjonalizm, malo sprzetu- ogolnie do kitu ale durza kasa. Mariusz Piotr - opinia (1) To co firma nazywa pielęgnacją drzew to ich okaleczanie. Drzewa przycina się... Piotr Dawid - opinia (1) Firma realizowała zasadzenie 120 thuji, ułożenie 80m obrzeży oraz niewielką... Dawid Adam - opinia (1) Pan Ryszard super fachowiec i pasjonat. Polecam firmę Grass !!! Adam Angelika - opinia (1) Świetnie wykonany ogród, pełen profesjonalizm. Angelika Jerzy - opinia (1) Bardzo konkretny właściciel firmy. Wycena i praca perfekt!!!, polecam w 100% Jerzy Bogna - opinia (1) Z usług firmy Cztery Pory Roku korzystam już od kilku lat. W tym czasie mój... Bogna Anita R. - opinia (1) Oryginalny ogród. Dzięki sprawnej i profesjonalnej pracy właściciela i całej... Anita R. Anita R. - opinia (1) Oryginalny ogród. Dzięki sprawnej i profesjonalnej pracy właściciela i całej... Anita R. Drzewo - opinia (1) "pielęgnacja" drzew w wykonaniu firmy Dendrolab to masakrowanie drzew.... Drzewo Zupełny Brak Profesjonalizmu (1) Nie polecam, firma ustawia ekspertyzy, nie jest zainteresowana ochroną drzew,... Mieszkaniec Gdańska Super (1) Profesjonalna obsługa zawsze wszystko ok Sasa Miło i profesjonalnie (1) Od samego początku naszej współpracy, wszystko przebiega prawidłowo.... dag Nie polecam (1) Nie polecam tej firmy. Zamiast powycinać suche, zagrażające gałęzie panowie... Emilia Polecam (1) Bardzo miło i konkretnie. P. Maciej zna się na Ty co.robi. zawsze doradzi i... Piotr Żenada (1) Usługa polegała na założeniu trawnika i ułożeniu krawężników. Po pierwszym... Piotr Pełen profesjonalizm - POLECAM (1) Co dla mnie było najważniejsze w naszej współpracy? 1) terminowość - nie... AGa