Super (1) Do firmy New Garden zgłosiłam się szukając kogoś do pielęgnacji mojego... Stała klientka polecam fantastyczne podejscie do klienta ! (1) Bravo oby wiecej takich firm, kompleksowe wykonanie ogrodu to jest to , na... Adam i Ewa rewolucja w ogrodzie (1) Kiedy budowaliśmy ogród staraliśmy się wykonywać wszystko sami, wykorzystywać... Anna
Polecam !!! (1) Polecam gorąco usługi Evergreen . Skorzystałam z kompleksowej usługi od... Monika Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Trudno do wykonanej usługi mieć jakiekolwiek zastrzeżenia. Cały czas, zarówno... Ania i Kuba POLECAM!!! (2) Świetni fachowcy, prawdziwi profesjonaliści wiedza co robią i to w bardzo... Aleksandra Niesamowita firma, POLECAMY!!! (1) Zarzad wspolnoty mieszkaniowej przy al. Niepodleglosci 657 w Sopocie pragnie... Zarzad Wspolnoty Polecam !! (3) Solidne wykonanie,sprawnie i profesjonalnie. Zachęcam wszystkich do... Joanna Godne polecenia (1) Bardzo fajna, solidna, rodzinna firma. Przede wszystkim zajmują się ogrodem... M.D Polecam (1) Profesjonalne doradztwo, solidne wykonanie, konkurencyjne ceny - z czystym... Rafał W. Firma godna polecenia! (1) Z wielka przyjemnością i pełnym przekonaniem polecam firmę Cztery Pory Roku... Grażyna Ogród przy Restauracji (1) Firma Cztery Pory Roku jest godna polecenia. Współpracujemy już od kilku lat... MULK Wysoki poziom usług i komplekowa oferta (1) Firmę Cztery Pory Roku znaleźliśmy na portalu Trójmiasto, w trakcie... G. Rywelski Irena Bartołd - opinia (1) Juz po raz drugi korzystałam z usług firmy Cztery Pory Roku. Jestem bardzo... Irena Bartołd Zamiejska 29 i 31 (1) Widziałem z okna jak Ci ludzie pracują. Nie ważne czy + 30 stopni i ukrop czy... mieszkaniec Wyróżniająca się firma (1) Wysoki profesjonalizm, solidne wykonanie wszystkich etapów usługi , duża... M.Daszkowska niekwestionowani fachowcy (1) Panowie są bardzo kompetentni, solidni i dokładni. Potrafią zaskoczyć... Anna Firma godna polecenia (1) Firma realizowała ogród przydomowy w lipcu 2012 roku, od projektu do... Kasia i Marek UWAGA! Beznadziejna, nierzetelna firma! (2) Od kwietnia do dnia dzisiejszego firma zwodziła nas w kwestii wykonania robót... Basia i Mariusz Zdecydowanie polecam! (1) Mila i fachowa obsluga, profesjonalizm w kazdym calu na kazdym etapie... Agnieszka