Zdecydowanie polecam! (1) Firma instalowała system nawadniania ogrodu. Szybko, sprawnie i fachowo. Mogę... Magda zachęcam (2) Gorąco polecam! Mam naprawde śliczny ogród przy którym nie musze spędzać... Halina Lewicka Ciekawostka (2) Ciekawe, że obie pozytywne opinie są dodane tego samego dnia o tej samej... zdziwiony
Zdecydowanie tak. (1) Korzystam z usług Pana Lechosława od trzech lat, i muszę przyznać, że jestem... A. L. PRZESTRZEGAM I ODRADZAM (1) ZATRUDNIŁAM TĘ FIRMĘ DO ZAŁOŻENIA OGRODU I NAWODNIENIA. OKAZAŁO SIĘ TO... LUCYNA LISZEGA WSPANIAŁE POMYSŁY, PASJA, PROFESJONALIZM, ATRAKCYJNE CENY (1) Z firmą po raz pierwszy zetknąłem się 6 lat temu. Z pomysłu właściciela... Krzysztof Bardzo fachowa obsługa (1) Polecam serdecznie - potrafią poradzić sobie z bardzo trudnymi zleceniami. Ja... Janusz Serdecznie polecam. (1) Polecam wszystkim korzystanie z usług tej firmy nie tylko z zakresu... Piotr Polecam (1) Panowie z firmy ACR pracowali na terenie mojej działki we wrześniu 2011.... fm Współpraca z tą firmą to prawdziwa przyjemność (1) Profesjonalizm, kreatywność, terminowość, rzetelność i ... mogłabym jeszcze... Iwona RZETELNA FIRMA ! (1) Zleciliśmy firmie Pana Przemka zaprojektowanie i wykonanie ogrodu. Projekt... Jakub&Agata "CZTERY PORY ROKU" TO FIRMA PEŁNA PROFESJONALIZMU DLA KAŻDEGO (1) Mieszkamy na Kaszubach, nasza nieco ponad 1000 m działka ciągle wyglądała... Anna Skwierawska Gustownie, profesjonalnie, solidnie... (1) W 2010 roku zleciliśmy firmie Cztery Pory Roku kompleksowe wykonanie ogrodu.... TD RZETELNI (1) Firma bardzo solidna, rzetelna, można oczekiwać dużej elastyczności i... Paweł L Są SUPER :)) (1) Wykonują wszystko z ogromnym zapałem oraz zaangażowaniem. Trudno znaleźć... Maciej SERDECZNIE POLECAM (1) POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY, BARDZO DOBRY KONTAKT, PROFESJONALIZM, KREATYWNOŚĆ,... M POLECAM (1) Pan Maciej Weiner wykonywał nasz ogród ( ok 1000 m2) kompleksowo, począwszy... Agnieszka Bohdziewicz profesjonalnie za rozsądną cenę (1) Dostałem ich telefon od znajomego, któremu zakładali ogród 3 lata temu i... Marek Adam - opinia (1) Profesjonalnie, dokładnie, rzetelnie. Korzystałem z usług Kliniki w zeszłym... Adam Wycinka drzew w tym w trudnych miejscach (1) Wycinka drzew w tym w trudnych miejscach Agnieszka