Polecam (1) Firma ścinała u mnie dość wysoki żywopłot. Panowie poradzili sobie z... Wiola Nowy ogródek (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wyszło świetnie. Na początku... Marzena Polecam (1) Wspaniałe wsparcie, pomoc i doradztwo. Daniel
Polecam! (1) W ciągu ostatniego roku ogród zmienił się nie do poznania (na plus... Joanna Joanna Koncepcja ogrodu (1) Bardzo polecam Firmę Pana Przemka i jej usługi. Dzwoniłam do Firmy z... Agnieszka Ogród i współpraca marzeń. (1) Zaufaliśmy firmie Cztery Pory Roku i powierzyliśmy jej wykonanie ogrodu.... Ewa Solidna firma (1) Polecam Panów Grzegorza i Maćka, zbudowali u mnie bardzo ładny staw kąpielowy... Natalia Polecam (1) Skorzystałam i nie żałuje - bardzo szybka i profesjonalna usługa - oprysk... Marta W. Cudowny człowiek z wielka pasją do ogrodnictwa (1) Mowa oczywiscie o wlasciecielu firmy, indywidualne profesjonalne podejscie do... Janek Ogród (1) W firmie Fantastyczne Ogrody zamówiliśmy wykonanie ogrodu - zagospodarowanie... Mariusz Profesjonaliści w każdym calu (1) Nic dodać i nic ująć. Miło, fachowo i mega rzetelnie. Osobiście nie miałem... darekg Znakomita (1) Firma Pana Przemka Cztery Pory Roku - wspaniała. Wszystko co wspólnie... Marek i Kasia polecamy (1) Firma Cztery Pory Roku ze smakiem i gustem zaprojektowała nam uroczy teren... Agnieszka BARDZO POZYTYWNIE! (1) W sierpniu firma CPR wykonywała u mnie oświetlenie ogrodu oraz zakładała... Iwona Najlepsze ogrodnictwo w Trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości prac wykonanych przez firmę Giardini di... Dermisja super wykonanie szczerze polecam !!! (1) profesjonalizm, piekne wykonanie. aga Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez firmę Giardini di... Iza Szczerze polecam firmę New Garden Pani Anety Południewskiej (1) Korzystałem z usług firmy i jestem bardzo zadowolony, ogród nie do poznania.... Krzysztof polecam (1) Witam miłośników swojego ogrodu bardzo polecam tę firmę są dokładni i zetelni... Kozi sprawnie i dobrze wykonane prace ogrodnicze (1) fachowe podejście i konkretna szefowa,widać znajomość tematu i staranne... JK