Klient - ocena (1) Super sprawnie i dokładnie. Wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami Klient Irena - ocena (1) Tel 508105032 Irbud 1@wp .pl Usługi ogrodnicze 32... Irena Małgorzata - ocena (1) Przycięcie drzew - usługa wykonana szybko, z zachowaniem zasad bezpieczeństwa... Małgorzata
Kamila - ocena (1) Ekipa firmy Piotr Ogrody wykonała u nas pracę w ogrodzie które przerosły... Kamila Anna - ocena (1) Fantastyczna praca ekipy pana Piotra, zywoploty i krzewy przyciete zgodnie z... Anna Ilona - ocena (1) Pracownik przyszedł do pracy tydzień temu o godz. 19.30, tłumacząc że ma... Ilona BeeMKa - ocena (1) "Pan Piotr, to co robi, robi z pasją. Część tej pasji zostawił w moim... BeeMKa Katarzyna Ro - ocena (1) Doskonała firma. Prace, które szacowałam, że będą trwały kilka dni, bo ogród... Katarzyna Ro Małgorzata Kos - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez firmę pejzaż. Małgorzata Kos Monika - ocena (1) Firma Arbolatorium - Adam Kiedrowski to solidny wykonawca, bardzo... Monika Danuta - ocena (2) byłam pod wrażeniem: solidna brygada, rzetelnie i cierpliwie przycinająca... Danuta A.M. - ocena (1) Zamówiłam usługi Pana Adama do wycięcia drzew i chaszczorów robota nie była... A.M. Jolanta - ocena (1) Zarówno drzewa jak i krzewy doskonałej jakości, Kilkumetrowe egzemplarze... Jolanta Joanna Czeszejko-Sochacka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug firmy Cztery Pory Roku. Profesjonalny i... Joanna Czeszejko-Sochacka Sławomira - ocena (1) Zlecenie wykonanie kaskady i oczka z fontana, plus nasadzenia.Solidna firma,... Sławomira Eliza - ocena (1) Solidną firma, sprawne wykonanie, polecam. Eliza WM - ocena (1) Pracownicy firmy wykazali się dużą wiedzą i umiejętnościami. Zawsze używają... WM Iwona Orzołek - ocena (1) Wspaniała ekipa :) nasz mały ogródek został odczarowany. Jest pięknie:)... Iwona Orzołek Tomek Gdańsk - ocena (1) Pan Marek kompetentny, słowny, firma działająca szybko i skrupulatnie, efekt... Tomek Gdańsk Karolina - ocena (1) Firma Irbud zaaranżowała nasz trawnik, posadziła drzewka i krzewy. Wszystko... Karolina