nigdy więcej (2) na jedzenie czeka się baaaaaaaaardzo długo. mylą zamówienia, potrawy zimne.... jan cola na ciepło, gorąca przystawka na zimno ... (3) Kilka dni temu drugi raz odwiedziliśmy Zatokę.. o ile za pierwszym razem... an pozytywnie (1) Nie ukrywam, że jestem zdziwiona negatywnymi opiniami. Odwiedzałam Zatokę... an
niestety wielki zawód (2) Witam Korzystałam z usług restauracji dwukrotnie, za pierwszym razem jakość... Sopocianka Straszne wzdęcie!!! (2) Chciałabym opisać swoje powtórne, aczkolwiek ostatnie doświadczenie z tym... charles and ray eames:) polecam piękne miejsce i fajne menu (1) polecam polecam bo warto!!! nowadek Super miejsce (1) Miejsce jest naprawdę ładne, przyjazne, klimatyczne, mam wrażenie, że wiele z... Natalia Lakowiak piotr - opinia (1) pierwsza wizyta i bardzo satysfakcjonująca. i jestem zaskoczony opiniami o... piotr Szkoda spapranego miejsca (1) Miejsce piękne, wystrój naprawdę oryginalny i wart zobaczenia. Obsługa -... bebe Kto zatrudnia taki ludzi (1) Kolejna wizyta w "zatoce" z zamiarem zjedzenie - tym razem niedzielne... Padre fatalna obsluga (2) Byłam w restauracji po raz pierwszy i co mnie uderzyło to jakosc obslugi a... aga Nie polecam (1) Skorzystałem z restauracji, sam widok Menu mnie trochę odrzucił, lecz... lolo B. - opinia (1) fajny wystrój i klimat, wyróżnia się na tle pozostałych restauracji. Karta... B. M. - opinia (1) plaża, plaża słońce i drinki i pyszne jedzonko;] M. nula - opinia (1) bardzo interesujące miejsce, polecam!!! nula