Jak na rozdmuchane ego wlascicieli - totalne dno (1) Menu na wydrukowanej, poplamionej i wymietej kartce, kelnerzy nie umieja... Piter Zawiedziony!!!! (3) Niestety kolejny raz zawód:( Ostatnio czekałem 35min na rachunek,krewetki z... Zawiedziony Polecamy!!! (2) Cudowny klimat tego miejsca, znakomite wnętrze restauracji, wysublimowane... Paweł
Maria - opinia (2) Cudowne, pełne niepowtarzalnego klimatu miejsce, nad samym morzem, pyszne... Maria Nie polecam (1) Hotel ladnie polozony, lozka bardzo wygodnei mila kompetentna obsluga ale... Aleksandra najlepsza miejscówka, najgorsza obsługa (1) byłem z rodziną stałym klientem (raz w tygodniu minimum), jedzenie średnie,... wyKrytyk Kuchenna porażka (1) Napiszę krótko. Wymienić koniecznie właściciela kuchni. to tylko psuje cały... Maciek fatalna obsługa (1) Wpadłam dzisiaj rano do Zatoki na późne śniadanie - taki był plan. Ponieważ... Agata Wielkie rozczarowanie (1) Miejsce bardzo przyciagające nazwą, rozczarowało jakością potraw, i... Agnieszka Beznadziejna organizacja (1) Byliśmy na imprezie Sylwestrowej pod hasłem Jazz. Co za wstyd i rozczarowanie... Ewa Wojtowska koszmar (1) Potrawy z nieświeżego mięsa, sałatka cezar bez sosu i zamiast sałaty... DK stolowka (1) tak jak wczesniej bylo z klasa, teraz jest jak w stolowce, zwlaszcza te... Anka Sylwester na górze ! (1) Najlepszy sylwester w moim życiu wraz z przyjaciółmi zdecydowaliśmy się na... Ekipa Unique POLECAM! (2) Polecam piękne i klimatyczne miejsce- Zatokę Sztuki! Wrażenia przemiłe,... Anna I miło i smacznie.Polecam gorąco (1) Byłem z rodziną i to wlaśnie żona naciskała na wizytę w lokalu. Było miło... KONRAD marki - opinia (1) Kolejny raz uczestnicząc razem z przyjaciółmi w Live Cooking w Zatoce Sztuki... marki Kraków poleca (1) Znakomite miejsce, polecam każdemu, kto doceni design i ma ochotę na kontakt... magdu witam (1) byłysmy z córeczką i kolezanką i jej corką pod koniec pazdziernika na... Joanna .:OnA:. - opinia (1) Nie rozumiem tak dużej krytyki dotyczącej restauracji jak i baru . Jak dla... .:OnA:. Pierwszy i ostatni raz! (1) Zatoka nęciła mnie swoim wyglądem już od dawna. Wczoraj wraz z narzeczonym... zuza