Naprawdę warto :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (1) przyjechać nawet z drugiego końca gdańska, niż jechać do najbliższego innego... MM Szybka obsługa (1) Szybka i miła obsługa. Polecam umawianie się przez internet - wtedy omija się... KJ EL - opinia (3) Dzwonię od godziny i nikt nie odbiera telefonu EL
Bardzo sprawnie (1) Zarezerwowałam przez internet wizytę dot. wtórnika prawa jazdy na termin,... Rabarbar Nie jest tak żle... (1) Witam, bywałem w gorszych urzędach. Najgorzej to się dostać do okienka, potem... arek Obsluga moze trafic sie mila ale procedury katasroficzne (2) Najgorzej przy rejestracji pojazdow jesli nie jest sie z super rana mozna... Piotrek eska - opinia (1) Obsługa może i w miarę ok ale panie nie potrafią udzielić informacji - kto ma... eska Po za oczekiwaniem na odebranie telefonu w informacji wszystko OK (1) Po za oczekiwaniem na odebranie telefonu w informacji wszystko OK Michał rejestracja auta,porażka! (1) W okienku nr 15 "siedziała"(ponieważ z obsługą nie miało to nic wspólnego)... alicja tokarska pawello - opinia (1) miła obsługa :D pawello Aż się pochwale !!! (1) Dziś udało mi się dodzwonić za pierwszym podejściem !!!!!!!!!!!!!!!!! turbina A ja akurat na stanowisku 14 i u b.miłego urzędnika (1) spotkałam się z kompetencją i życzliwością. Byłam spóżniona, a jednak... Franja brak kompetencji (1) brak kompetencji powiedział że tablice (białe) musi zabrać na czas... Anna Tess