Smoczysko! (1) ..to jest to:) Chciałem gdzieś zjeść jeszcze przed koncertem i natknąłem się... Dawid kiepsko (1) pierwszy raz skorzystałem z usług zielonego smoka i po raz ostatni.... Dawid :) (1) uwielbiamy ze znajomymi ekipę która tam pracuje, widać że są zgrani i... sid
Problem z karkówką (1) Odwiedzałem to miejsce kilkakrotnie, przystępne ceny i miła obsłucha... marcin klimatycznie (1) pyszne jedzenie, dobre piwo, fajny klimacik. Ala tetek - opinia (1) fajne miejsce, można zjeść i się napić za rozsądną jak na starówkę cenę. mają... tetek mirvahh - opinia (1) Siadasz przy barze, ucinasz sobie pogawędkę... Nieważne kto jest za barem,... mirvahh chepri - opinia (2) Jedzenie ok, nie rzuca na kolana ale smaczne...cena tez przystepna. Za to... chepri totalna porazka..nie da sie tego opisac. (1) to miejsce sie strasznie popsuło,kiedys faktycznie bylo ok. jedzenie jest... fuj pysznie, ale.. (1) jedzenie mają świetne, niestety w lokalu można palić, co mi akurat bardzo... Paola brawo (1) jedna z moich ulubionych knajpek, gdzie można smacznie zjeść i wypić, mają... daretodare Jestem na tak (1) Prażone ziemniaczki z sosem czosnkowym - rewelacja, dania z kurczakiem -... ing JESTEM TOTALNIE ZNIECHĘCONY (1) Jedzenie super, wystrój ok, ale obsługa fatalna, kobietka która mnie... Grześ "Smok" to jest to ;) (1) Smoka odwiedzam praktycznie co tydzień(chyba że mnie nie ma w Gdańsku) i... Łysy hmmmm...trudno powiedzieć (1) jedzenie - zgadzam się z Wami - pyszne...jednakże nie wiem czy było tak... kala fajna knajpka (1) Jestem stałą bywalczynią. Jedzonko za każdym razem tak samo pyszne i... Ania najlepsze miejsce w gdańsku :) (1) Najlepsze miejsce na spotkanie ze znajomymi, miła atmosfera, super wystrój,... maciasy Fajna knajpka (1) Byle więcej takich miejsc w Trójmieście...Jedzenie super.Oby tak dalej... Kasia Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar W sumie dość przyjemne miejsce (1) Ceny jedzenia w miare przystepne, porcje srednie jesli chodzi o wielkosc,... A.