Uwaga!!! Zaginął pies. (1) Dzisiaj 26.07.2015 r w lasku między Moreną a Matemblewem zaginął pies wyżeł... Dorota Pies chory na nerki - potrzebny nefrolog. (5) Nasz pies zachorował na nerki. Nie poddajemy się. .. czy znacie jakiegoś... m. Biszkoptowy psiak (2) Cześć. Czy wiecie do kogo należy biszkoptowy, duży, młody pies w typie... Aneta
Mały kotek (1) Na placu zabaw w Borkowie obok przedszkola Horyzoncik błąka się mały... Anita Gdzie mogę pójść na pizzę wraz z psem? (7) Czy jest jakiś lokal z dobrą pizzą w trójmieście gdzie akceptowana jest... Zorg Bojano znaleziony jork (2) Witam W dniu 14 lipca 2015 w Bojanie okolice Dembnika, został znaleziony... mp Gdzie oddać psa na szkolenie? (1) Witam, chciałabym się dowiedzieć gdzie najlepiej i najskuteczniej oddać... Dominika Weterynarz znający się na papużkach falistych. (1) Witam, orientuje się ktoś gdzie w gdańsku najlepiej na suchaninie lub w tych... eda Zaginęła kotka (7) Zaginęła kotka MIMI . Rasa Syjam. Zaginęła w okolicach ul. Gdańskiej 52... dorotapola Balkon (6) Mam pytanko ma może ktoś namiar lub ochotę na zabudowane siatką balkonu aby... Anna Znaleziono dużą papugę (1) W Brzeznie 12.07 znaleziono duża papugę.ptak jest piękny ale zagubiony w... Anna Pinczer miniaturowy suczka (1) Czy ktoś, podobnie jak ja posiada pieska tej samej rasy celem wymiany... user_137693321838 Szukam kogoś kto pomógłby mi w końcu sierpnia. Chodzi o psa. (3) Szukam kogos kto pomoglby mi w końcu sierpnia. Chodzi o psa. To jeszcze nie... anna1964 Poszukiwana kotka (7) Szukamy naszej koteczki Graszki - perska, biało-brązowo-szara. Jest... jo na Co zrobić z psem? (19) Witam Mam do was pytanie czy macie jakieś sprawdzone sposoby co zrobić... judyta Znaleziono kotka (3) Witam, Dnia 20.06 koło godziny 22 znaleziono małego kotka w okolicach... Ewa Znaleźiono Psa Chihuahua czarny w Baninie (5) Znaleźiono Psa Chihuahua czarnego w Baninie. Taki mniejwięcej jak na 2... Marek Ktoś zaopiekuje się Labradorem do 20 lipca? (1) Witam, \ W ostatniej chwili zrezygnowała opiekunka która miała wziąć... diaboliq Zaginął kot (1) Witam,zginął mi kot,jest caly bialy.gdyby go ktos widzial lub przygarnął... aska Obroża przeciwszczekowa - pytania (2) Czy jest tu ktoś kto korzystał z obroży przeciwszczekowej do oduczenia psa... XxXXX