Obroża przeciwszczekowa - pytania (2) Czy jest tu ktoś kto korzystał z obroży przeciwszczekowej do oduczenia psa... XxXXX Szczurek hodowlany - gdzie polecacie kupić? (1) W jakim sklepie zoologicznym na Przymorzu lub w Gdańsku ogólnie byście... szczurki Sterylizacja kotki (7) Mam 2 letniA kotke od 4 mies. Nie wykazuje zadnych objaw ruji i je więcej niż... fff
Znaleziono kotka (1) W okolicy kościoła w Bojanie znaleziono małego, kilkutygodniowego rudego... Ewa Zaginął kot!!! (2) Wczoraj po południu wyszedł z domu przy ul.Szafera w Gdańsku Osowie i do... Joanna Kotek - szczepienie (3) Witam poszukuję sprawdzonego lekarza dle kota w celu zaszczepienia i... Anna Znaleziony pies!!! (1) Dzisiaj w nocy około godziny 2:00 znaleziono pieska przy ulicy Grunwaldzkiej,... Patrycja Bliska Zaginął labrador (6) Zaginął labrador w kolorze czarnym. Ktokolwiek widział proszę o kontakt pod... P i K Jak psy znoszą wakacyjne rozstania :-) (4) Od niedawna mamy pieska, kochamy go jak członka rodziny, to yorczek.... inka Znaleziono papugę (1) Dnia 12.06.2015 w gdansku brzeznie złapano papuge. Prawdopodobnie jest to... marek Znaleziono małego kundelka a'la jamnik długowłosy, dorosły pies, na Starówce (1) Wczoraj w nocy znalazłam pieska na środku ulicy ,na Gdańskiej starówce.Mial... Aga Zaginela kotka (8) Zaginęła kotka. W dniu 08-06-15 wyszła z domu w Baninie przy ulicy Balladyny... Aga Znaleziony kocurek - Rębiechowo (1) W okolice Rębiechowa przybłąkał się młody kocurek około 8-10 mc,... kasia Weterynarz Gdańsk (2) Witam, mam pytanie odnośnie dobrego, sprawdzonego weterynarza, który wykonuje... maagda89 Zaginiona Kotka (3) Witam, w poniedziałek, w okolicach ul. Kubusia Puchatka w Baninie, zaginęła... kontakt: 696091357 Dlaczego ludzie nie pozwalają psom się przywitać? (15) Od ponad roku mam psa labradora,bardzo towarzyskiego i wesołego,nigdy nawet... ermilka Znaleziono starą małą suczkę (1) Znaleziona suczke krotkowlosa biala z brazowymi klatkami wiek około 14 lat... asia Martwe dorosłe koty w śmietniku (1) Trują koty!!! Na ulicy Gdańskiej 13 od jakiegoś czasu na śmietniku pojawiają... Ewa Zagineła kotka na ul. Kubusia puchatka (13) Na ul. Kubusia puchatka zaginęła mała roczna kotka kolor szary w typie... ania Hawańczyki (1) Szukam osób posiadających hawańczyki , chętnie bym się spotkała na spacerku... magda