Kotka - pytanie (5) Witam Chciałabym prosić o poradę,mam około 1,5 roczną kotkę,która od 3 mies... monika Behawiorysta dla kotki (5) witam pilnie potrzebuję pomocy. mam dwie kotki - jedna prawie dwuletnia,... Danuta Zaginał kocurek czarno-biały - Zaspa Drzewieckiego!!!! (2) Witam serdecznie, W dniu wczorajszym tj. 11.05 na Zaspie przy ulicy... user_137745834692
Sami 7 m-czna sunia (Moskiewski Stróżujący) poszukuje wesołych kompanów do zabawy. (2) Nasza sunia jest bardzo żwawa i dobrze by jej zrobiło choć pół godziny zabawy... Dorota Znaleziono pieska rasy sznaucer (2) Dzisiaj w Bojanie znaleziono pieska rasy sznaucer. Kontakt pod nr 510564985. Marek Mały piesek znaleziony na stogach (3) Czesc. Doszły do mnie słuchy ze jakies dzieci znalazły na stogach szczeniaka... Aet Sarenki (1) Czy ktoś widział kłusowników polujących na sarenki (koziołki) na Ujeścisku?... Danka Zaginęła szara/niebieska kotka (2) Na terenie Banina zaginęła kotką rasy brytyjskiej długowłosej ma... Kamil Lokale psiolubne (5) Witam serdecznie, W weekend chcemy odwiedzic Gdańsk z naszym psem. Może ktoś... Ewelka Znaleziono papugę aleksandretta (3) Dziś na witominie przy ul.poprzecznej znaleziono papuge aleksandretta proszę... user_137693920918 Rudy kociak z czerwoną obrożą z dzwoneczkiem Bursztynowa /Borowiec (3) Został dziś potrącony (w zasadzie przejechany na moich oczach) przez... rudzielec Strzyżenie york biewer - gdzie najlepiej? (5) Witam, Poszukuję dobrego psiego fryzjera:) z podejściem do zwierząt i... Monk2a Zaginął sznaucer miniaturka (2) W rejonie parku przy Aleji Jana Pawła II około godz. 15. Miał kaganiec i... inka5 Znaleziono wilczura w Baninie (1) W sobotę 10 kwietnia 2015 w Baninie w okolicach Algidy dołączył do naszych... Ola Zaginął mały czarny piesek (18) W niedzielę 15 marca podobno widziany w baninie. W dniu 6 marca około godziny... JOANNA Pomóż Zwierzętom /Nowy Projekt/ Ty też pomóż (1) Witam wszystkich uzytkownikow. Z dniem tj. 06.04.2015 ruszyl projekt... Zrobtak Strzyżenie Yorki. Fryzjer poszukiwany - pilne. (3) Witam czy ktoś ma sprawdzonego fryzjera psiego który przyjedzie do domu i... Magda ginące koty!!! (14) W sobotę 23.01.15 zaginął mi czarno-biały kocur na ul. Różany Stok.Zniknął w... mieszkanka papuga nimfa gdzie sprawdzone miejsce żeby kupić ? (3) jak wyżej - czy ktoś może mi polecić dobre sprawdzone miejsce na zakup papugi... AGA Do właściciela psa Husky! (3) Jak można być takim zwyrodnialcem i zostawić wczoraj na pastwę losu pieska... stop znieczulicy!