Kara za nie sprzątanie po psie (51) Na "trójmieście" pojawił się ciekawy artykuł, dot. pani, która nie sprzątała... ja Dziewczyna z dobermanem :-) (1) Hejka, Czy jest wśród nas dziewczyna, która ma dobermana? Chętnie... psiara Uciekł piesek (5) wczoraj po południu zaginoł piesek york samiec masci ciemmej może ktos go... eliza
Ponownie znalazłam Maltańczyka tego samego (4) Wlasciciela prosze o odebranie psa z ogrodowej 8 tel 515 465 956 asia Potrzebuję porad od doświadczonych właścicieli yorków (20) Od trzech dni jestem szczęśliwą posiadaczką 8 tygodniowej dziewczynki. Mała... inka Pieski luzem w TPK (37) Nieśmiało chciałbym odświeżyć problem psów biegających bez smyczy po TPK.... dwa koła Otrute psy - Cygańska Góra (3) Witam, Bardzo zaniepokoiła mnie informacja, którą przekazał mi w dniu... Qgoku Znaleziono Maltańczyka (3) W okolicach ogrodowej w Baninie znaleziono psa rasy maltanczyk . Wszelkie... Asia Gabinet weterynaryjny - gdzie na Oruni Górnej? (6) Czy na Oruni Górnej przyjmuje jakiś dobry, sprawdzony lekarz weterynarz?... ja Otrute psy (46) Mam bardzo smutną wiadomość dla miłośników psów w Bojanie. Po Bojanie grasuje... Anna Sprawdzony weterynarz dla psa. Pilne!!! (11) Od niedawna mieszkam we Wrzeszczu . Moja psinka potrzebuje pilnie weta. Jest... kama Dobry weterynarz Gdańsk/polećcie kogoś proszę (8) Napiszę na tym forum, bo pewnie też macie zwierzaki. Szukam dobrego... ania Wyjacy pies w bloku (23) Ja sie pytam, po co komu czworonog w domu, jezeli calymi dniami pod... Ania Prusaki robaki (6) Kupiliśmy mieszkanie na Zaspie w wysokim bloku z wielkiej płyty. W bloku są... cortezn Zaginęły 2 psy rasy Basset Hound (1) W dniu 15.02.2015 zginęły 2 psy rasy Basset Hound w okolicach lasu niedaleko... ba Zaginął piesek (2) 31.12.2014 ok godz. 20 uciekła z posesji przy ulicy demptowskiej nasza Suczka... Monia Zaginął pies (1) Dnia 05.02.2015 około godziny 12 zaginął 9-cio miesięczny pies w Gdańsku... Karolina Gdzie w trójmieście kupię żółwia lądowego? (3) Witam. Czy orientujecie się może gdzie w trójmieście bądź okolicy kupię małe... gość Ubój rytualny zwierząt (105) Witam Chciałabym poznać opinię forumowiczów na temat UR. Jakie macie... MałaMi Zaginął labrador (2) Zaginàł sześciomiesięczny labrador w okolicy ulicy Młyńskiej. Piesek... P i K