przygotowanie psa na pojawienie się dziecka (13) Z racji posiadania w domu czworonoga, mimo (a może właśnie tym bardziej) że... debra.m Znaleziono suczkę, labrador biszkoptowy (2) Dzisiaj wieczorem (piątek, 7 listopada 2014) przybłąkała się suczka rasy... 76magg Brązowy jamnik szorstkowłosy błąka się po osiedlu (1) W okolicach korzeniowskiego / reja / gałczyńskiego od rana błąka się brązowy... Grzegorz
znaleziono york shir terrier (3) Dziś ok godz 10.30 na ul Storczykowej znalazłem zziębniętego i przemoczonego... Mariusz znaleziono brązowo - rudego kota perskiego (1) W okolicach gimnazjum w Bojanie znaleziono brązowo - rudego kota perskiego. zzz zaginęła czarna kotka Chełm nagroda 2000 zł (3) Zaginęła czarna kotka, Fisia, uciekła w dniu 28/11 okolicach dolnego odcinka... Piotr Beagle - czy ma ktoś ??:) (10) Czy jest ktoś właścicielem takiego psa? :) Jeśli tak to proszę o kilka... Fabiankowa Zaginął kotek (1) Zaginął mały 3-miesięczny kotek w okolicach Budowlanych/Nowatorów. Kot był... user_137693064169 Znalazłam psa (5) Witam znalazłam młodą (ok roku )suczkę kundelek wilczura czrno ruda może... maja1991 piesek poszukiwany szczeniak owczarek (12) dziś 10października między 6.20,a 7.00 wyszedł z terenu zamkniętego szczeniak... Anna York blakajacy sie (2) Dzisiaj ok godz 13 na witominie w okolicach komisariaty-biedronki blakal sie... JUKA Spacer z psami (1) Ktoś chętny na spacer z psami? dggy Kociak w kartonie Jaśminowy Stok (2) Wczoraj późną nocą na trawniczku leżał sobie paczuszka z niespodzianką w... jak kot syjamski - szukam właściciela (2) właścicieli kota syjamskiego krążącego po ulicach... -A- psy z ul. Majora z Bojana 7 (12) Czy to normalne, że mieszkający tam koleś wypuszcza swoje psy luzem i atakują... Jo Wspólne wyjścia z psami - Gdańsk Wrzeszcz (1) Posiadam psa w typie husky, który lubi i musi się wybiegać - jest ktoś... Michał Usg i rtg zwierzaka - gdzie? (3) Witam, czy ktoś może mi polecić klinikę weterynaryjna, ktora wykona kotu usg... Caroca szczekające psy (6) Czy te cholerne psy muszą tak szczekać z samego rana w weekend. Nie można się... wk Golden Retriever lub Labrador - choroby tarczycy (1) Dzień dobry, proszę o kontakt osoby, których goldenek lub labrador jest... Ewelina_Redlowo potrącenie owczarka (19) 23 września wieczorem byłam świadkiem potrącenia pięknej suczki owczarka... al