Krzysztof - ocena (1) Krótka wizyta ale rzeczową. Wyjaśnił na czym polega moje cierpienie i co... Krzysztof Anna P - opinia (1) Podziękowania dla Profesora Wojciecha Kloc jest wybitnym specjalistą w... Anna P Roman Puckowski - opinia (1) Profesor Kloc po przeprowadzonej operacji mojego kręgosłupa, przywrócił mi... Roman Puckowski
Polecam Pana Doktora Kloc uratował mi żone (1) Pan Doktor i jego ekipa uratowali moją Żonę po wylewie lat 40 mocny wylew w... Krystian Polecam (1) Wizyta krótka i konkretna. Noga mi dretwiala tak mocno że chodzić już nie... Anna S Przestrzegam przed wizytą u dr. Kloca (4) Wizyta to kompletna tragedia. Zaczął od wypytywania gdzie pracuję, na kogo... Iwa kręgosłup (1) Pozbawił mni wielkiego cierpienia nie mogłam siedzieć ani leżeć mogłam tylko... domańska Zawsze będę polecać (4) Nie ukrywam, że wizyta u Profesorów zawsze budzi respekt, gdyż nie wiadomo... Paweł mimo wszystko wdzięczna (1) Byłam z mężem cierpiącym na wizycie prywatnej u Pana Dr , zapytał męża gdzie... żona pacjenta W oczach ma "no już, idż sobie" (4) Przyszłam na Kowalską. 150 zarekwirowali. Wizyta mogła trwać z 2 minuty. Ja... Macoha Znachor (2) TRAGEDIA!!!Byliśmy u Pana doktora dwukrotnie, Tata z miesiąca na miesiąc... syn Świetny lekarz (2) Mąż trafił do niego prywatnie EviMed w Gdyni. Koszt wizyty 150 zł, czas w... pati bardzo dobry lekarz (1) Pan Profesor jest bardzo dobrym cenionym specjalistą. W Polsce jest w... Ania Zdecydowanie polecam (2) ZŁOTY CZŁOWIEK! pacjentka bardzo dobry specjalista (2) bardzo dobry specjalista w dziedzinie neurochirurgii ksiezycdd SUPER SPECJALISTA (1) Do prof. Kloca trafiłem prywatnie przez EviMed w Gdyni. Koszt wizyty 150 zł.... Kris RUTYNA (3) Niestety i ja musze sie zgodzić z przedmówcami :( Liczyłem na dużo wiecej... bolesny Wypadniety dysk (2) Pojechalam do prof. Kloca z wszystkimi wynikami jakie były możliwe po rocznym... Kit DOZGONNIE WDZIĘCZNI!!!! (1) CHCEMY PANU BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA OKAZANE SERCE, I ZROZUMIENIE NASZEJ, JAKO... RODZINA IGORKA dla mnie super (1) krotko i na temat bez zbednego tracenia czasu i mojego i jego. mam tylko... zgc