Polecam serdecznie (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Będę korzystał częściej:) mehantor Polecam! (1) Pełen profesjonalizm P.Halina jest bardzo dobrą Fryzjerką , zawsze wychodzę... Ania Polecam (1) Korzystałam kilka razy z usług tego salonu. Zresztą także wtedy, gdy był... malwinka
Kasiu jesteś moją mistrzynią ! (1) obsługa rewelacja, kolor wymarzony -blond, włoski niezniszczone, cięcie super... Emi Fryzjer do polecenia (1) Jestem od kilku lat stałą klientką salonu en vogue i jestem zawsze bardzo... monika pani Halina ok (1) weszlam aby poczytac opinie o salonie z ciekawosci i co widze pani HALINA... anonimowy krystian - opinia (1) Witam zgodzę sie z wami ze p.H nie słucha do końca klienta ale to pozytyw... krystian ZADOWOLONA KLIETKA (1) WITAM! OD PRAWIE ROKU JESTEM W TYM SALONIE CO MIESIAC.ATMOSFERA BARDZO... KASIA Nie polecam (1) Nie polecam ze wzgledu na atmosfere panujaca w zakladzie. Byla tylko p.Ola i... Joanna Ola - opinia (1) Na salon trafiłam przez przypadek, ale na pewno będę tam wracac. Bardzo mila... Ola polecam (1) Dopisuję się do grona zadowolonych klientów. Trafiłam do salonu pierwszy raz,... nowy klient Gorąco polecam (2) Gorąco polecam ten salon, wtrafiłam tam przypadkiem i jestem meegaa... radioglowa Polecam!!! (1) p.Halina najlepsza!! Chodzę do niej od kilku dobrych lat i nie zamierzam... Monika pojde tam znowu (1) Jestem bardzo zadowolona. Bylam dwa razy w gabinecie i za kazdym razem... K. Fryzjer godny polecenia (1) Polecam ten zakład fryzjerski, bardzo miła obsługa (zwłaszcza P. Halina),... L warte polecenia!!! (1) Do salonu trafiłam z polecenia mojej kolerzanki do pani Aldony,jestem... KATARZYNA Fachowość (1) Bardzo dobrze wykonywane usługi, profesjonalizm, nie interesuje mnie super... Hanka Salon na poprawę humoru!!! (1) Serdecznie dziękuję p.Halinie za suuuuper fryzurę, doradztwo i mile spędzony... Ewa kreatywnosc, pozytywna energia, zadowolenie- zawsze ;) (1) Trafiłam do Pani Haliny kilka lat temu na studiach i od tamtej pory jestem... Evi JEST OKI (1) KORZYSTAM Z USŁUG PANI HALINY DOBRE PARĘ LATEK, FAKT NIE ZAWSZE SŁUCHA CO SIĘ... IZABELA Ł