Swietny kurs - goraco polecam (1) Mila atmosfera na kusie i fantastyczni wykladowcy co powoduje,ze na koncie... Malgorzata Plichta spoko (1) jestem obecnym studentem szkoly. polecam wszystkim, ktorzy interesuja sie... Michał Naprawde fajny warsztat (1) Bylem na jednym z warsztaow dla dzieci ze swoim synem i szczerze polecam,... Adam
kurs na licencje (1) jak dla mnie wszstko pozytywnie i sympatycznie.mila atmosfera i konkretnie... rumik Polecam, warto:) (1) Do "Sancha" zapisałam się na kurs z chemii organicznej- genialnie... Aśka Szkola gotowania - sushi i inne (9) Polecamy! miły kontakt i fachowa, ciekawa usługa. Będziecie na pewno... Aleksandra Kosmala Ciekawa oferta dla dzieci i młodzież (1) Oferta ośrodka DAMP jest niezwykle ciekawa, zajęcia dla dzieci i młodzieży... R Rewelacja !!! (1) Bardzo miła, sympatyczna atmosfera panowała na szkoleniu. Prowadzący mówił... pracownik firmy Polcopper - Ania Kurs Fryzjerski (2) Jestem ku końcowi kursu fryzjerstwa i jestem bardzo zadowolona z programu... Kursantka Ania Konkretni (1) Super szkolenie oraz atmosfera Olga Serdecznie polecam wszystkim!!! (1) Witam. Z pełną satysfakcją mogę polecić szkolenie barmańskie wszystkim!... Dariusz Najlepsza szkoła w 3mieście (1) Uczyłam się wcześniej w dwóch innych miejscach, jednak Mandarynka jest... Marta na plus ;) (1) Super atmosfera, doskonali lektorzy (w tym rodowici Chińczycy) i indywidualne... uczennica Mandarynka 非常好 ! (1) Uczę się w Mandarynce od ponad roku. (Wcześniej uczyłam się gdzie indziej.)... Patrycja Chiny w Sopocie :) (1) Polecam szkołę językową pod każdym względem. Na zajecia chodzi się z... Maja Szkolenie dla kadry pedagogicznej w Ptysiowym Przedszkolu (1) Doskonale przeprowadzone zajęcia z zakresu pierwszej pomocy dla Ptysiowych... Ptysiowe Przedszkole w Redzie Szkoła Teb Gdynia (2) Witam , czy ktoś chodzi może do szkoły TEB w Gdyni ?? Co o niej sadzicie? I w... Omenka666 bardzo polecam zajęcia w akademii kappa (3) biorę udział w szkoleniu i bardzo polecam. cena byla przystepna, dostałam... wiśka Przedszkolaki były zachwycone!!!!!!!!!!! (1) Mieliśmy ogromną przyjemność gościć w naszym Ptysiowym Przedszkolu w Redzie... Ptysiowe Przedszkole w Redzie Polecam (1) Fachowy instruktor, który zna się na rzeczy i w klarowny sposób wszystko... Karolina