Kurs Rewelacja (1) Odbyłem kurs w dniach 14-16.08, kurs był rewelacyjny, świetna atmosfera, duża... Filip polecam!! (1) Chodziłem do Indeksu na biologię, chemię w Gdyni i bardzo sobie chwalę te... Patryk rewelacja (1) Szukając szkolenia barmańskiego zaglądałem pod różne adresy internetowe i... D.
kurs kucharski (6) Witam poszukuję w trójmiescie kursu lub szkoły, na którym mógłbym nauczyć... cook Kurs Zarządzania ryzykiem - skuteczne podniesienie efektywności działań! (1) Pragnę polecić wszystkim Kurs zarzadzania ryzykiem w GoWork.pl Jest to bardzo... Sill9122 j. angielski (1) Serdecznie polecam zajęcia z j. angielskiego dla dzieci w Ośrodku. Mój synek... MarKel Polecam każdemu (1) Trafiłem do szkoły przypadkiem, ale zostanę tu na dłużej. Nauka trudnego... Jureq Świetna szkoła Chińskiego! (1) Ukończyłem w lipcu krótki kurs na poziomie A1.1, a wcześniej uczęszczałem na... Michał Matura Cię przerasta? Zgłoś się do Pani Kasi! (1) Matura Cię przerasta? Zgłoś się do Pani Kasi! Matura spędzała mi sen z powiek... D. C. Polecam goraco .! (1) Ukończyłam kurs na poziomie A0 i jestem badzo zadowolona. Super kadra,... Alicja Świetna szkoła! (1) Polecam wszystkim jeszcze się wahającym - przemiła kadra, zajęcia z lektorem... Patrycja korzyści z kursu;) (1) Witam! W marcu tego roku zrobiłem kurs barmański w szkole Masters of... Tomasz Bartosik KURSY Z KSIĘGOWOŚCI (8) Chcę zrobić kurs z księgowości lub rachunkowości. Czy możecie polecić mi coś... hanka BIOLOGIA "Pamiętajmy o logice. Tam, gdzie jej brak, należy doszukiwać się podstępu." (1) Moja przygoda z Akademią Brainers rozpoczęła się we wrześniu 2011r. i trwała... Nadia B. Polski z P. Kasią (1) Dzięki zajęciom z polskiego, prowadzonym przez P. Kasię, moja ocena na... Adamiec Polecam ! (1) Witam, korzystałem z indywidualnych zajęć z biologii i chemii, gdyż... Mateusz Język polski z Panią Kasią :) (1) Bardzo polecam tę szkołę! Miałem w tym roku przyjemność współpracować z Panią... Pawlo2/4 Jestem na TAk (2) ja również jestem absolwentką pani Alicji i muszę przyznać ,że bardzo dużo... monia Super!!! Polecam!!! (2) Sam jestem pedagogiem (nauka języków obcych) - wypracowałem sobie własną... Marek Sitnicki Polski na 5-tkę! (1) Polecam zajęcia z p. Kasią. Była fajna atmosfera i wiele się nauczyłam.... Kasia D.