Kurs bardzo szybko i pozytywnie (1) Mnie się podobało, całość w około 2 tygodnie. Na zajęcia można umawiać się... korbi ok (1) zdalem od razu szkolenie ok mirek Rafal A. - opinia (1) Ten kurs to cos wiecej niz zwykly kurs. Fantastyczna atmosfera odbiegajaca od... Rafal A.
super sprawa (1) Ten kurs to super sprawa! Jest krótki ale można się nauczyć bardzo dużo. nie... Jaho A. :) - opinia (1) Jak moi poprzednicy - polecam kurs zarówno dla początkujących jak i dla tych,... A. :) bomba :) (1) Polecam gorąco szkolenie, jest prowadzone w bezstresowej atmosferze, teoria... Agatha 6+ (1) Ja również podpisuję się pod poprzednimi opiniamii. Uczestniczyłam w... Martusia Polecam w 100% (1) Kurs pierwszej pomocy przeprowadzony przez PAna Rafała można zaliczyć jedyny... DK Gorąco polecam ;) (1) Uczęszczałam na korepetycje indywidualne ze względu na trudności z... Ania Gorąco polecam. (1) Właśnie zdobyłem uprawnienia na wózki widłowe i do obsługi suwnic. Egzaminy... Przemek Szczerze polecam:) (1) Profesjonalna, rzetelna firma, która dba o klienta. Miła i wykwalifikowana... Monika Kowalska kurs tatuazu i piercingu (2) jestem absolwentka dwoch kursow pod okiem Pani Alicji, jeszcze nigdy nie... Roksana Kurs przygotowawczy do matury - biologia (3) Kurs jest naprawdę świetnie przygotowany, wykładowcy posiadają ogromną wiedzę... Michał Sz. Edycja 12 Specjalista do spraw obsługi klienta (1) Polecam wszystkim młodym i starszym, doskonale prowadzone... Iwona Urbańska NIE POLECAM (1) mam bardzo złe doświadczenia - kurs na wiosnę się nie odbył a teraz ja nie... mIKOŁAJ nie polecam (1) mam bardzo złe doświadczenia - kurs na wiosnę się nie odbył a teraz ja nie... Mikołaj Diaz - opinia (1) podpisuje sie pod kolegą/kolezanką:) byłem uczestnikiem listopadowego kursu i... Diaz rewelacja (2) ludzie zapisujcie sie na kurs - prowadzacy super, bardzo rzetelny, stawia na... klo A ja byłam na kursie paznokci i uważam, że był super ! (1) Z usług ECK korzystałam już dwa razy: byłam na kursie masażu a teraz niedawno... Ania Godne uwagi !!! (1) Osobiście polecam kurs przeprowadzony sprawnie i same konkrety bez żadnej... absolwent