Ania Gdańsk - opinia (1) Witam! Byłam na kursie przedłużania rzęs (imienia Pani która niestety imienia... Ania Gdańsk studia podyplomowe prawo pracy (1) Pierwszy raz w Gdańsku nowe inne spojrzenie na prawo pracy. Praktyka a nie... sudent94 POLECAM !!! (1) Ja również uczestniczyłam w szkoleniach organizowanych przez szkołę - lipiec... :)
dno (1) Właściciel dużo obiecuje, w pierwszym kontakcie kontaktowy, konkretny i... Jan Super :) (1) Brałam udział w kursach do matury i muszę naprawdę napisać, że wiele mi... Basia Kubos (1) Polecam Kubosa każdemu komu zależy na indywidualnym podejściu do... mama Kubos na prawdę pomaga (2) w tym roku podczas wakacji pierwszy raz dogadałem sie po angielsku, cały... Maciej bardzo dobry logopeda (1) Polecam zajęcia z logopedą. Dziecko miało spore problemy z mówieniem, a... obywatel GD Nauka naprawdę dla każdego (1) do tej pory byłam przekonana, że nie dam rady opanować angielskiego w stopniu... MB MIRKA - opinia (1) OŚRODEK JEST GODNY POLECENIA,BARDZO DOBRA KADRA ZE ZNAKOMITYM PODEJESCIEM DO... MIRKA POLECAM (1) Polecam zwłaszcza rodzicom dzieci, którym zależy na indywidualnym podejściu... Ania POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam wszystkim KUBOSA. Niewiarygodnie miła rodzinna atmosfera. Nauczyciele... Ania z Mikołajem Budownictwo (1) Ogólnie większość osób zapisała się do tej szkoły tylko po to by zdobyć tylko... Uczeń w latach 2007/2008 kurs na wózki widłowe (2) Polecam kurs na wózki widłowe. Część teoretyczna składa się z prezentacji... Kuba Polecam wszystkim bardzo (2) Witam serdecznie. Jako absolwentka ASP i projektant serdecznie polecam kurs... Anna Budnik Polecam (1) Osoby prowadzące zajęcia są bardzo miłe i ciekawie prowadzą zajecia. Wystrój... P. Bez wahania POLECAM ARTELIER (1) Swoją przygodę z Artelier rozpoczęłam w październiku 2010 roku. Poszukiwałam... Emilia Dla tych co chcą się nauczyć japońskiego... (1) ... to bardzo dobra okazja, ponieważ lektor jest profesjonalny i... Marta Nekou REWELACJA (1) Śmiało mogę stwierdzić, że szkolenie w Akademii zmieniło moje życie. Brałam... Iza Yontek - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu !! Warto spróbować, zaskakujące metody i... Yontek