Ania - opinia (2) Zdecydowanie NIE zgadzam się z opinią Pani Janiny Kunikowskiej. W... Ania Super KURS! Super Szkoła! (1) Ukończyłem kursy na poziomie A0 i A1. Dobry program nauczania, miła... Marcin Jestem zadowolony (1) Własnie dzisiaj zdałem za pierwszym podejsciem egzamin na prawo jazdy... Mateusz
Naprawdę warto!!! (3) Przedłużam rzęsy od bardzo dawna i chodziłam do różnych osób. W końcu z lekką... Matylda Fantastyczna szkoła! (2) Nic dodać nic ująć. Szkoła jakich próżno szukać, nie tylko w Trójmieście, ale... Krzysztof Malowanie ścian- super (1) Skończyłam kurs artystycznego malowania ścian. Jestem zachwycona zarówno... jola SUPER SZKOLENIE !!!!!!!!!!!!!!! (1) Kompetentnie, fachowo i na temat. Możliwość wypróbowania nabytych... marta GORĄCO POLECAM! (1) Jestem uczestniczką kursu szybkiego czytania i technik pamięciowych... Sonia P. Super szkola :) (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu :) A Pan Tomek to wspaniały nauczyciel,... wiki Ceny!!! (2) Koszmar cenowy. Darek jestem zachwycona kursami dla rodziców (1) W październiku uczestniczyłam w zajęciach dla rodziców w Klubie Makaraka w... basia Polecam! (1) nauka to sama przyjemność, w szkole co chwila zmiany, widać inwestowane... Megan Tak!:))) (1) Polecam każdemu zainteresowanemu językiem chińskimi naukę w Mandarynce.... An Polecam! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, profesjonalna kadra i materiały pomocnicze.... Witold orientalna szkoła językowa z prawdziwego zdarzenia (1) Swoje pasje lingwistyczne rozwijam w Mandarynce praktycznie od początku jej... Piter ala - opinia (1) Brałam udział w szkoleniu organizowanym przez POMRAT w związku z tym że mam... ala nauka gry na gitarze (24) NAUKA GRY NA GITARZE - GITARA NAUKA GRY NA GITARZE AKUSTYCZNEJ/KLASYCZNEJ OD... tanio!!! Kurs masażu Gdańsk-Akademia Medica (1) Bardzo polecam wszystkim chętnym którzy chcieliby nauczyć się masażu naukę w... Adam rewelacja! (1) polecam firmę, rzęsy idealne, świetna obsługa i kontakt! Agnieszka Gralak Polecam wszystkim szukającym dobrej szkoły !!! (2) Swietna atmosfera,zajęcia prowadzą doświadczeni muzycy. Najbardziej podoba mi... Kornik