Anka - opinia (1) Jeśli nie jest się przekonanym o potrzebie zmiany jakości swojego życia - to... Anka Matematyka Rozszerzona (2) Ja jestem bardzo niezadowolona. Zrezygnowałam po 4 miesiącach nauki ( I etap... sweet_revenge Polecam (1) Odbyłam ten kurs niedawno. już na początku spotkałam się z przyjaznym... Dominika
Szkolenie sprzedażowe (1) Wow!!! Najlepsze szkolenie na jakim byłem. Trenerka niesamowicie kreatywna.... Marcin RZESY IDEALNE (4) Wkoncu trafilam do miejsca gdzie stylistka kocha to co robi.... Anna ocena szkoleń (1) w trakcie 2011 r. korzystałem zarówno z kursów zorganizowanych, jak również... Michal matura z j.polskiego (1) Dzięki Pani Kasi język polski to pikuś :-) polubiłam Romantyz i Mickiewicza... Grażyna L. Kurs masaży orientalnych (1) Polecam kursy w Rytlu. Było wspaniale :) karolina Matura z polskiego (1) Chciałbym polecić zajęcia przygotowujące do matury z polskiego, które... Daniel S. Polecam (1) Świetny poziom nauczania, nauczyciele potrafią zaciekawić i zajęcia są... Kamil Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam zajęcia z Panią Kasią Królewicz - jest miła, otwarta i... Ewa P. Absolutnie TAK!!!!! (3) Osobiscie jestem strrrrrrasznie zadawolona z obu kursow w ktorych... RoxyTattoo jasień12 - opinia (1) chodziłem na kurs z Urzędu Pracy w Gdańsku, Pro Europa ten kurs prowadziła,... jasień12 Pani Kasia jest the best (1) Pani Kasia uczy mnie już kolejny rok i chociaż do matury zostało mi jeszcze... Adam Ania - opinia (2) Zdecydowanie NIE zgadzam się z opinią Pani Janiny Kunikowskiej. W... Ania Super KURS! Super Szkoła! (1) Ukończyłem kursy na poziomie A0 i A1. Dobry program nauczania, miła... Marcin Jestem zadowolony (1) Własnie dzisiaj zdałem za pierwszym podejsciem egzamin na prawo jazdy... Mateusz Naprawdę warto!!! (3) Przedłużam rzęsy od bardzo dawna i chodziłam do różnych osób. W końcu z lekką... Matylda Fantastyczna szkoła! (2) Nic dodać nic ująć. Szkoła jakich próżno szukać, nie tylko w Trójmieście, ale... Krzysztof Malowanie ścian- super (1) Skończyłam kurs artystycznego malowania ścian. Jestem zachwycona zarówno... jola