Szkolenie z pierwszej pomocy (1) Szkolenie przeprowadzone rzeczowo na profesjonalnym sprzęcie, a przy tym... Elżbieta Kompetencja i profesjonalizm (1) Pan Szymon Borodziuk przeprowadził dwukrotnie szkolenie w naszej firmie z... Dyrektor Uwaga! (7) Pani Alicja jest bardzo miła do póki nie zostaną wpłacone pieniądze, potem... JK
Polecam! (1) Byłam w zeszłym roku na kursie przygotowującym do matury. Po 7 latach zerowej... K. wspaniały kurs (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć, które są prowadzone na wysokim poziomie.... kursantka Rafau - opinia (1) Kurs wyczerpuje zagadnienie bartendingu - w teorii zawarła się przede... Rafau Polecam (1) Kurs dobrze prowadzony, zajęcia przydatne, wszystko ok. Magda Błyskawiczny kontakt, pełen profesjonalizm. (1) Napisania do przedstawicieli medikonu okazało się być najlepszym rozwiązaniem... Jakub Wilde Polecamy (1) Pan Szymon Borodziuk przeprowadził dla naszej firmy szkolenie z zakresu... Emilia Polecam wszystkim (1) Kurs profesjonalny, prowadzony przez osobę pracującą w zawodzie i... Andre REWELACJA!!!!!!! (1) cały dzień siedziałam wpatrzona jak w obrazek. Tak ciekawie przeprowadzonego... MK Serdecznie polecam ! (1) Miałam okazję spotykać się z panią Olą na indywidualnych lekcjach z... Monika. POLECAM (1) Polecam wszystkim rodzicom jeżeli ich pociech mają problemy z nauką języka... rodzic Profesjonalnie, przystępnie i z pasją (1) Bez wątpliwości mogę polecić Sim-Med Ratownictwo Medyczne. Szkolenie z... Anna i Monika Polecam ! (1) Po zakończonym kursie pragnę podziękować za przekazaną wiedzę szczególnie za... Jacek Zbawienny kurs! :D (1) Na kurs Sancho natknęłam się w googlach. I to była najlepsza decyzja. W ciągu... Ola Bardzo fajnie i bezproblemowo (1) Kurs szybki, tani i w wybranych przezemnie terminach i najwazniejsze... Zegarmistrz POLECAM! POLECAM! POLECAM! (1) Polecać będę zawsze i wszędzie.Kurs rzeczywiście przygotowany jest w... AGATA P. 100% zadowolenia (1) Prowadząca zajęcia, Ada jest specjalistką od cudów- nie wiedzieć, jak, skąd... Kasia Gorąco polecam! (1) Pani Adriana Bielenik jest osobą z wieloletnim dorobkiem... Justyna Jama