Roman Zukowski - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis. Formalnosci zalatwione szybko. Zwrot samochodu... Roman Zukowski Pawel - ocena (1) Ogromny szacunek za uśmiech, profesjonalizm doradczy dla pani Oli z działu... Pawel Zawiedziony - ocena (1) Dzień dobry w grudniu była taka bardzo miła obsługa to prawda ale teraz jest... Zawiedziony
flu.zoom - ocena (1) Pełen profesjonalizm od początku do końca. Pan Andrzej działa konkretnie,... flu.zoom Gosia - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu aż po samą realizację. Dzieci... Gosia Majka Zagroska - ocena (1) Profesjonalnie i konkretnie. Panowie przyjechali pod dom, sprawdzili... Majka Zagroska Robert (Gdynia Orłowo) - ocena (1) Dobry kontakt, fachowa porada, szybkie rozwiązanie problemu Robert (Gdynia Orłowo) Lisewska Wanda - ocena (1) Pełen profesjonalizm, sprawna konkretna pomoc. Polecam Lisewska Wanda Kubicka - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Rzetelność, uczciwość i fachowość.Polecam Kubicka Karol - ocena (1) Szybka, fachowa i solidna usługa. Polecam serdecznie ;-) Karol Katarzyna Lewko - ocena (1) Super kontakt , świetna porada i wszystko na czas . Najlepszy serwis w... Katarzyna Lewko Adam - ocena (1) Najlepszy drink bar w Gdańsku Adam Justyna Jedlińska - ocena (1) Kupiłam 4-te mieszkanie. I wszystko jest OK. Justyna Jedlińska Adam Guzek - ocena (1) Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do kursanta . Pozdrawiam pana... Adam Guzek Tomasz - ocena (1) Szybka akcja: jeden telefon, spotkanie tego samego dnia i auto sprzedane Tomasz Joanna Glogowska - ocena (1) Yesterday I visited this salon with my teenage son and unfortunately it was a... Joanna Glogowska Maciek Walaszek - ocena (1) Uczciwe podejście do klienta. Sprzedawałem auto z usterką silnika i nikt nie... Maciek Walaszek Dorota - ocena (1) 6 gwiazdek bez żadnego wahania. Przyszliśmy tylko na drinka a wyszliśmy z... Dorota Sebastian - ocena (1) Bałem się, że przez telefon usłyszę jedną cenę, a na miejscu zaczną wytykać... Sebastian Magda i Maciej - ocena (1) Pani Kasi serdecznie dziękujemy za pomoc i pełne zaangażowanie przy zakupie... Magda i Maciej