Daria - ocena (1) Od kilku lat korzystam z zabiegów w balola. jestem zawsze zadowolona z... Daria Mariag Gromadzka - ocena (1) W Księgarni Świat Książki jest przesympatyczna,kompetentna i zawsze pomocna... Mariag Gromadzka Małgorzata - ocena (1) Syn od dwóch lat jest uczniem GSS, jesteśmy zadowoleni z wyboru. Bardzo dobry... Małgorzata
Julia - ocena (1) Salon kosmetologiczny, którego długo szukałam! Profesjonalne, indywidualne... Julia Piotr - ocena (1) Bardzo sprawni i rzetelni , zawsze dostaje dokładne informacje na nurtujące... Piotr Jasiucheba - ocena (1) Naprawdę niesamowita pizzeria. Ale dlaczego? Zaraz powiem! 1. Bardzo miła... Jasiucheba Dawid - ocena (1) Pani Ania jest super, bardzo konkretna, profesjonalna instruktorka. Dzięki... Dawid alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p.Mateuszem Dąbrowskim. Dziękuję... alicja Michał T - ocena (1) Współpraca z Panem Radosławem przebiega zawsze w miłej atmosferze i pełnym... Michał T Anezob - ocena (1) Niezastąpieni! Przemiła obsługa Anezob Iga - ocena (1) Bardzo polecam sesję u Patrycji! Atmosfera jest bardzo przyjazna, nie... Iga Piotr Zeczkowski - ocena (1) W końcu ktoś, kto traktuje swoją pracę poważnie. Wszystko działa, zero... Piotr Zeczkowski Simon Ol - ocena (2) Zdecydowanie najlepsze fotografie z dostępnej listy trójmiejskich... Simon Ol Adam - ocena (1) Zrobił wszystko tak, jak się umówiliśmy. Bez wciskania dodatkowych rzeczy,... Adam Bartek - ocena (1) Nr paczki 6232164045854 .Zamowienie z 17.04.25, niezrealizowane do dzis.żenada. Bartek Gabriela - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Panem Danielem. Profesjonalny, konkretny,... Gabriela Kasia - ocena (1) Byłam 1 raz i .wrócę jeszcze. Pierogi z gęsiną polecone przez pana... Kasia Karolina & Michał 02.05.25r. - ocena (1) Jeśli byłeś "na super imprezie " a nie było DJa Grelika z Konradem to sorry... Karolina & Michał 02.05.25r. Ania - ocena (1) Wspaniały specjalista, a przy tym wspierający, cierpliwy, niezwykle... Ania Barbara - ocena (1) Zgłosiłam drobny problem, a pan zauważył też coś poważniejszego i naprawił od... Barbara