Ag - ocena (1) Nie polecam panie w ogóle są tam za karę i mówią minami nie wchodzi bo już... Ag waldek - ocena (1) od ponad dwóch lat chodzę do doktor Soni i mogę stwierdzić, że jestem bardzo... waldek M&G - ocena (1) Współpraca z Navigat, a w szczególności z panią Natalią Erdmann-Sieradzką,... M&G
Marek - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Wodnik z Sopotu w zakresie systemów... Marek JERZY - ocena (1) Wspaniała, profesjonalna Pośredniczka o wysokiej kulturze osobistej. Bardzo... JERZY Ludmila Jedlinsky - ocena (1) Mialam szczescie i przyjemnosc wykanczania mojego nowego mieszkania z firma... Ludmila Jedlinsky Danuta - ocena (2) Świetna współpraca! Penta to przykład rzetelnego i kompetentnego partnera... Danuta Maria Kmiecik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w salonie. Bardzo profesjonalne podejście... Maria Kmiecik Blanka - ocena (1) Myślałam, że mój laptop już się nie podniesie, a VanFisk zrobił z niego... Blanka Ania - ocena (1) Bardzo polecam! Pan hydraulik szybko i sprawnie wymienił pęknięty brodzik na... Ania Kasia - ocena (1) Dobra cena, miła obsługa. Polecam! Kasia Barbara - ocena (1) Moi przyjaciele odwiedzili piekarnia Szydłowski przy ul, Grunwaldzkiej we... Barbara T. - ocena (1) Super, najlepsza piekarnia w Gdańsku. Pyszne kajzerki. T. Beata - ocena (1) Super miejsce. Kuchnia smaczna, muzyka zawsze fajna. Goście też przychodzą do... Beata Henryk was - ocena (1) Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie... Henryk was Kamila - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła bardzo sprawnie. O wiele sprawniej niż myślałam :)... Kamila Daniel - ocena (1) Polecam wszystkim , niezapominany smak na długo , i parzącą na podobne... Daniel Anita - ocena (1) Świetna szkola a Pan Maciej jest po prostu genialny polecam dla ciężkich... Anita Inkato - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Do Pana Patryka trafiłam z polecenia i już od początku... Inkato Marta - ocena (1) Serdecznie dziękuję smartLAB za wspaniałe zorganizowanie urodzin mojemu... Marta