Piotr - ocena (1) Super obsługa. Pani Agnieszka miła i kompetentna. Zawsze doradzi i znajdzie... Piotr Łukasz - ocena (1) Szybka i profesjonalna pomoc Pani Anety Zielińskiej (Pepper House) w... Łukasz Tamara - ocena (1) Dobra jakość w super cenie! Tamara
Patrycja - ocena (1) Polecam! Na zajęciach panuje luźna, fajna atmosfera, a jednocześnie można... Patrycja Kasia - ocena (1) Świetna obsługa , profesjonalna , szybka transakcja zakończona sukcesem ,... Kasia dzidek_12 - ocena (1) Profesjonalna obsługa- polecam dzidek_12 Kama - ocena (1) Efekt powala naprawdę extra :) serdecznie polecam bo korzystaliśmy wielokrotnie Kama Rysiek - ocena (1) Placówka jak każda wszędzie są kolejki i trzeba się do tego przyzwyczaić, a... Rysiek Stała klientka - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Bielizna dobrej jakości i świetnie się... Stała klientka Lidia - ocena (2) Bardzo miła i pomocna obsługa oraz dodatkowe atrakcje np. wernisaże,... Lidia Mmm - ocena (1) Super przyjazna atmosfera na zajęciach Mmm Antoni - ocena (1) Jak taxi to tylko Neptun Taxi od lat zawsze niezawodni .czy do szpitala czy... Antoni Asia - ocena (1) Jesteśmy oczarowani miejscem, Panią Magdą i fantastycznymi pomysłami, którymi... Asia Kamil T - ocena (2) Polecam z całego serca, szczególnie w kwestiach zaburzeń odżywiania.... Kamil T Dorota K. - ocena (1) To nasza pierwsza ale nie ostatnia wizyta. Moja psica Shih Tzu i ja jesteśmy... Dorota K. Dominika - ocena (1) Polecam firmę na 100%! Realizacja zawieszek zapachowych i jakość jest... Dominika Bożena Wawrzonkowska - ocena (1) Pan Piotr poprowadził moją imprezę urodzinową. Wykazał się profesjonalizmem i... Bożena Wawrzonkowska Gabrysia - ocena (1) Zawsze mogę liczyć na pomoc - dziękuję, że jesteście. Gabrysia Grzegorz - ocena (1) Współpraca z Panią Martyną to czysta przyjemność bije od niej niesamowity... Grzegorz Diana - ocena (1) Pragniemy wyrazić ogromną wdzięczność za opiekę nad naszą babcią. Dom opieki... Diana