Mirosława Szczypiorowska - ocena (1) Sprzedałam mieszkanie z pomocą biura King Investment i to była jedna z... Mirosława Szczypiorowska Marek Cielecki - ocena (1) Świetna obsługa, profesjonalny miły kierowca. Marek Cielecki Zachwyceni dolnoślązacy - ocena (1) Serdeczność obsługi, wyśmienita beza+inne, dowcipne "zagajenia" właściciela... Zachwyceni dolnoślązacy
Jakub Kurczakowski - ocena (1) Było niesamowicie, wszystko dopracowane, najlepsza bawialnia pod dachem w... Jakub Kurczakowski kris - ocena (1) Szkoła otwarta na ucznia, pomocna w problemach. Życzliwość kadry i dyrekcji.... kris Michał Karasiński - ocena (1) Uważam, że to bardzo dobrze działający lokalny operator. Mam usługi od 6 lat... Michał Karasiński Karolina - ocena (2) Adwokat Dominik Maniszewski to specjalista posiadający fachową wiedzę z... Karolina Kasia i Michał - ocena (2) Profesjonalna pomoc w sporze z bankiem dotyczącym kredytu we franku. Byliśmy... Kasia i Michał Olgierd. - ocena (1) Dobra solidna ekipa Olgierd. Marek - ocena (1) Zadzwoniłem przedwczoraj po południu. Punktualnie panowie się stawili do... Marek ED - ocena (1) Pani Doktor jest przesympatyczna, empatyczna, delikatna podczas badania! Z... ED A - ocena (1) Mega klimat i moja ulubiona barmanka Wika!! Dla niej tam przychodzę ️ A Magda - ocena (1) Karaoke we wtorki Magda DKNY - ocena (1) Super dla aktywnych dzieciaków. Fajny klimat. DKNY Adam Z - ocena (1) Rzetelne i profesjonalne podejście do tematu. Sprawnie i pozytywnie... Adam Z Wiktoria - ocena (1) Wspaniała obsługa i niesamowity klimat! Miejsce nie do podrobienia Wiktoria Marcin - ocena (1) Najlepsza Pizza jaką jadłem! Marcin Bartosz - ocena (1) Pizza idealnie wypieczona, aromatyczna i pełna smaku. Prawdziwa uczta dla... Bartosz Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie jedna z najlepszych pizzerii, w jakich byliśmy! Pizza... Sylwia Edyta - ocena (1) Miałam problem z sterownikiem silnika do Opla Merivy. Wysłaliśmy z drugiego... Edyta