Marta - ocena (1) Super kontakt. Przewóz rowerów na czas, bezpiecznie.Polecam!!! Marta Angry - ocena (1) Niepowazni. Odwoluja wizyty 2 dni przed terminem. Angry KasiaNie - ocena (1) Bardzo miło, sprawnie, idealnie. KasiaNie
Anastazja - ocena (1) pu erta działa sprawnie bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na zgłoszenia,... Anastazja Rozczarowany strzelnicą - ocena (1) Negatywne opinie niestety są usuwane. Nie chce mi się znowu pisać tego... Rozczarowany strzelnicą A&G - ocena (2) Polecam współpracę z agencją Trevo, w szczególności z panem Danielem... A&G Zuza - ocena (1) Genialne. Najlepsze jakie jadłam w Polsce. A jestem lodożercą. Zuza Waldek - ocena (1) Mega wyposażony sklep. Polecam Waldek Wiesława Szabuniewicz-Sowa - ocena (1) Wspaniały klub kajakowy , mnóstwo wspaniałych uczestników , wielbicieli... Wiesława Szabuniewicz-Sowa Arkadiusz Wroński - ocena (1) Do agencji marketingowej Humint trafiłem z polecenia, mój przyjaciel korzysta... Arkadiusz Wroński Beata - ocena (1) Rezerwacja dwóch kajaków została odwołana kilka godzin po wykonaniu... Beata Barbara - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, obsługa i umiejętności na bardzo wysokim... Barbara Wojciech Woźniak - ocena (1) Bardzo polecam! Korzystam z usług Zagrawerowanych już 4-5 raz i jak zawsze... Wojciech Woźniak Iryna Dahotskaya - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Sucheckim. Pzez cały proces przygotowania i... Iryna Dahotskaya Karolina - ocena (1) Bardzo pomocne panie w doborze odpowiedniego produktu Karolina Anna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego żłobka! Nasze dziecko codziennie... Anna JolaM - ocena (1) Bardzo miła obsługa, uwielbiam ten sklep ! JolaM Wiktoria - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować firmie ERTA za profesjonalną i rzetelną... Wiktoria Robert - ocena (1) Dobrze szybko i tanio Robert Justyna - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa, do której chodziłam. Profesjonalna, przemiła... Justyna