Bogdan - ocena (1) Świetna obsługa telefoniczna świetna obsługa kierowców takiej korporacji w... Bogdan Marzena - ocena (1) Prawdziwy kawałek Włoch na miejscu, autentyczne składniki, doskonałe ciasto i... Marzena Krzysztof - ocena (1) Bardzo dziekuje za profesjonalne podejscie i szybka naprawe mojego... Krzysztof
Norbert - ocena (1) Serdecznie dziękuję za pomoc w uzyskaniu wizy, szczególne podziękowania... Norbert Iwona - ocena (1) Zakład pełen profesjonalizmu. Obsługa na najwyższym poziomie, przemiła... Iwona Maria - ocena (1) cudowna obsługa, profesjonalne podejście do badania i doboru szkieł i... Maria Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ! Polecam ! Anna Ola - ocena (1) Najlepsza opieka w całym Trójmieście Ola Maria - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Bardzo życzliwa. Doradztwo prawne w szczegółach. Maria Maria - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Doradztwo szczegółowe zawierające wszelkie aspekty... Maria Qwer - ocena (1) Aplikowałem o zatrudnienie w firmie clean-eco na sprzątanie hali magazynowej... Qwer Anna - ocena (1) Wszystkie brodawki i znamiona przebadane, wizyta na wycięcie największej... Anna Darek - ocena (1) Szybko, sprawnie, dobrze i w bardzo przystępnej cenie! Polecam każdemu, kto... Darek Jolanta - ocena (2) Żałuję, że wcześnie nie przeczytałam opinii o tej sieci fryzjerskiej. Włosy,... Jolanta Wania wania - ocena (1) Sto procent zadowolenia. Podłogówka prima sort! Kontakt, wykonanie, pomoc na... Wania wania Delmicki - ocena (1) Serdecznie polecam Delmicki Marzena - ocena (1) Wyśmienite dania, odpowiednio dobrane wino, ceny , biorąc pod uwagę smak,... Marzena Karol O. - ocena (1) Bardzo polecam bank. Moja sprawa została rozwiązana sprawnie i rzeczowo. Na... Karol O. Kasia - ocena (1) Polecam ZAPP Aranżacje wszystkim, którzy chcą w spokoju wykończyć swoje nowe... Kasia Marek P. - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Moja wymagająca i złożona sprawa została załatwiona od... Marek P.