Oliwia - ocena (1) nie polecam zamówiłam wiązanke w piątek Pani poinformowała że będzie gotowa... Oliwia Marta - ocena (1) Pyszne, świeże jedzenie jak u mamy. Duży wybór, miła obsługa, niskie ceny. Marta Łukasz - ocena (1) Organizowałem wieczór kawalerski połączony z treningiem sztuk walki.... Łukasz
Ania - ocena (1) Jako fanka ładnie wymodelowanych wypełnień i idealnych punktów stycznych oraz... Ania Lila - ocena (1) Jestem naprawdę zachwycona efektami, jakie osiągnęłam dzięki tej szkole.... Lila Aga&Tom - ocena (1) korzystamy z zajęć na Przymorzu i jest super Aga&Tom Anna - ocena (1) dwie córki uwielbiają zajęcia z Panią Kają. Pozdrawiam cały zespół Anna Tetiana Kaplia - ocena (2) Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę... Tetiana Kaplia Piotr - ocena (1) Bardzo dobra współpraca! Polecam! Piotr omega group - ocena (2) Z pełnym przekonaniem rekomendujemy biuro księgowe Neofin jako rzetelnego,... omega group Daniel - ocena (2) Polecam, profesjonalne podejście do klienta Daniel Paulina - ocena (2) Z całego serca polecam Panią Monikę Witkowską. Wczoraj sfinalizowałyśmy... Paulina Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Paweł Abrachowicz - ocena (1) Wizyta w Muzeum Narodowym spełniła moje oczekiwania! Serdecznie polecam,... Paweł Abrachowicz mama - ocena (1) Przedszkole marzeń, szybkie rezultaty w nauce języka angielskiego od poziomu 0 mama Julias mom - ocena (1) As a parent, I value the warm, family-like atmosphere and the individual... Julias mom Izabela - ocena (1) Nie mogłam trafić lepiej! Patrycja stworzyła podczas sesji brzuszkowej ciepłą... Izabela Martyna L - ocena (1) To miejsce przeniesie was w komórę pełną endorfiny ! Cała ekipa daje super... Martyna L Maryla - ocena (1) Doskonałej jakości pieczywo, ciasta Maryla jakub - ocena (1) miła obsługa, świetne pieczywo. jakub