Juras - ocena (1) Wspaniała okazja do odetchnięcia od trudów codzienności. Juras Małgosia - ocena (1) Profesjonalista! mądry, bystry umysł, wszystko tłumaczy, doradzi. Potrafi... Małgosia Agnieszka - ocena (1) Profesjonalne podejście, widać dużą troskę o dziecko i piękne wnętrze Agnieszka
Aga - ocena (2) Dziecko chodziło do żłobka, teraz uczęszcza do przedszkola. Wraca zadowolone... Aga Aleksandra - ocena (1) Najlepsze biuro projektowe z jakim współpracowałam. Czułam się wysłuchana,... Aleksandra Krystyna Formela - ocena (1) Już od pierwszego kontaktu telefonicznego Pan Daniel wydawał się bardzo... Krystyna Formela Sandra - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie dobrze wspominam jazdy z... Sandra Mirek - ocena (1) potrawy bez zarzutu,za to lokal jak na dworcu w starych czasach,ciasno... Mirek Iza - ocena (1) Rewelacyjni weci z pasją i zaangażowaniem. Od lat korzystamy z usług dr Pawla... Iza Roman - ocena (1) Super pizza i obsługa Roman Olo - ocena (1) Pizza rewelacja. Bardzo fajna atmosfera Olo Monika - ocena (1) Najlepsza pizza w całym Gdańsku Monika Adrianna - ocena (1) Najlepszy sos pomidorowy ever. Najwięcej go w najprostszych pizzach. Polecam!!! Adrianna Diana G - ocena (1) Miła, serdeczna obsługa i pełen profesjonalizm. Trafiłam z pilną sprawą i... Diana G Karolina Rożeńska Butyłow - ocena (1) Profesjonalne doradztwo, realizacja na czas i wysoka jakość produktów- to... Karolina Rożeńska Butyłow Agata - ocena (1) Gorąco polecam ich usługi każdemu, kto szuka niezawodnej pomocy! Agata Witild - ocena (1) Z pelnym przekonaniem polecam posrednictwo nieruchomosci Tyszkiewicz Ewa... Witild Ola - ocena (1) Polecam! Korzystam z doradztwa Pana Huberta. Jestem zawsze zadowolona Ola Andrzej - ocena (1) Polecam ubezpieczalnie. Mają duży wybór ubezpieczycieli i zawsze... Andrzej Oliwia - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i sympatyczna obsługa Oliwia