Viola - ocena (1) Miła obsługa, zamówienie przygotowane na czas,pizze smaczne Viola Slavek B. - ocena (1) Naprawiałem w CNF aluminiową felgę w mojej Astrze K była mocno zjechana po... Slavek B. Natalia - ocena (2) Szkoła SuperMama to cudowne miejsce, zajęcia są rzeczowe, położna bardzo... Natalia
Aga - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym... Aga Agnieszka - ocena (1) Urodziny z Laboratorium Pomysłów były absolutnie fantastyczne! Dzieci... Agnieszka Jakub P - ocena (1) Trafilismy do Partnerów trochę z przypadku a trochę z polecenia ale to był... Jakub P Grzegorz - ocena (2) Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się... Grzegorz Beata - ocena (2) Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą... Beata Antonina L. - ocena (2) Jestem zachwycona zarówno profesjonalizmem pan Damiana jak i przemiłą... Antonina L. Malwina - ocena (2) Zachęcam każdego kto szuka naprawdę dobrego fryzjera, koloryzacja wykonana... Malwina Stanisław - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu! Firma Pieniek wykonała wycinkę i... Stanisław Jerzy - ocena (1) Doskonały kontakt, szybko i sprawnie wykonana usługa wymiany pieca gazowego i... Jerzy Ola - ocena (1) Pan doktor to wspaniały lekarz oraz człowiek. Prowadził moje dwie ciąże które... Ola Joanna Skrok - ocena (1) Szkolenie z metodyki prowadzenia eksperymentów dla dzieci i organizowania... Joanna Skrok Karolina - ocena (1) Współpraca z Wami to była dla mnie czysta przyjemność! Ze względu na to, że... Karolina Mariusz Wilczewski - ocena (1) Ekipa zadbała o zabezpieczenie terenu oraz minimalizację uciążliwości dla... Mariusz Wilczewski Sami - ocena (2) najlepsi !!! Mega profesjonalizm, punktualność, szybkość, żadnych przerw lub... Sami WM - ocena (1) Bardzo pomocna, empatyczna, wyrozumiała obsługa, profesjonalne podejście do... WM Andrzej - ocena (1) Najlepszy Piekarz w Trójmieście . Gorąco polecam . Zawsze świeże i pachnące... Andrzej Zygmunt - ocena (1) Firma profesjonalna pod każdym względem.Gorąco wszystkim polecam!!! Zygmunt