Kamil Smoczynski - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa, barman w bandamce, pełen profesjonalizm, bardzo... Kamil Smoczynski Izabela Sipa - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Trevo. Szczególnie ze współpracy z... Izabela Sipa stranger - ocena (1) Cudo jak kiedyś stranger
Maria - ocena (1) Bez ulepszaczy, pieczywo jak sprzed lat! Po prostu wspaniałe! Maria Zuzanna Urbańska - ocena (1) Super , polecam panią Malwinę Zuzanna Urbańska Nadiia - ocena (2) Вот перевод на польский: Nie tak dawno zaczęliśmy chodzić do tego żłobka.... Nadiia Rada Dzielnicy VII Dwór - ocena (1) Profesjonalnie wykonana strona internetowa oraz wsparcie w jej utrzymywaniu. Rada Dzielnicy VII Dwór Ala - ocena (1) Najlepsze lody pycha cappuccino dziecko i papcio zadowoleni :D Ala Joanna - ocena (1) Cudowne miejsce! Najlepsze w Trójmieście! ️ Joanna Wojciech W. - ocena (1) Zakup mieszkania to duży krok, ale dzięki Pani Mariecie Alfut wszystko... Wojciech W. Ewa - ocena (1) Bardzo przytulne miejsce , dobór kolorów i materiałów oraz żywych zielonych... Ewa Ania - ocena (1) Jeśli sesja zdjęciowa to tylko u Patrycji! Ma niesamowite wyczucie stylu i... Ania Daria - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Obrotni Nieruchomości z panią Patrycją Brandt! Od... Daria Gabriela - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi Laboratorium Medycznego bruss... Gabriela Kamil - ocena (1) Bardzo miło jest mi wystawić pozytywną opinię. Ekipa remontowa spisała się... Kamil Podolny - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam usługi remontowe. Firma jest dokładna, terminowa,... Podolny Ewa M. Z Bolesławca - ocena (1) Byłam z koleżankami dwa razy na śniadaniu, było przepyszne, kawa idealna... Ewa M. Z Bolesławca Ania - ocena (1) Profesjonalnie, bez stresu całkowicie bezpieczne. Pan Przemysław posiada dużą... Ania Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Szybko, fachowo. Piotr Michał - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam to biuro księgowe! Rozliczenia zawsze wykonane... Michał