Błażej - ocena (1) Jest ok. Pierwszy raz byłem na tak rozbudowanym szkoleniu. Błażej Józek - ocena (1) Super sklep z rewala yj ym asortymentem Józek Artur Andreasyan - ocena (1) Jak do mnie najlepszy warsztat w Trójmieście . Profesjonalna i bardzo miła... Artur Andreasyan
Roman - ocena (1) Delikatesy Gzella- duży asortyment, fachowa, miła obsługa Roman Marcin - ocena (1) Sprawa załatwiona sprawnie, profesjonalnie, życzliwie. Marcin Rodzice 4,5 latki - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Przedszkola Żyrafa w Gdańsku! Od... Rodzice 4,5 latki David - ocena (1) Polecam współpracę z Adamem. Pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie co... David Dominika - ocena (1) Świetna pralnia, profesjonalna obsługa i pranie zawsze dobrze wyprane. Dominika Aleksander - ocena (1) Najlepsi w swoim fachu! Aleksander Oliwier - ocena (1) Porządna firma, dobzi fachowcy, zrobione perfekcyjnie. 10 na 10 oceniam. Oliwier Julia - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji! ️ Kolor dokładnie taki, jak chciałam... Julia Agnieszka - ocena (2) Nie polecam. Panie z obsługi łaskę robią, że się skontaktują z klientem w... Agnieszka Katarzyna Kicińska - ocena (2) Serdecznie polecam Panią pośrednik w obrocie nieruchomościami Lilianę... Katarzyna Kicińska Anna Hoffman - ocena (2) Z całego serca polecam współpracę z Panią Marianną Boczko z Biura... Anna Hoffman Kamil - ocena (1) Kupiłem samochód w tym komisie i jestem bardzo zadowolony. Obsługa... Kamil Kasia - ocena (1) Jestem zaskoczona, jakiej ulgi doświadczyłam po sesji. Do Pani Ani zgłosiłam... Kasia Ula - ocena (1) Polecam biuro Navigat i Panią Natalię, która jest bardzo miłą i kompetentna... Ula Marta - ocena (2) Wspaniałe, piękne miejsce, bardzo profesjonalna obsługa! Zabieg doskonaly, a... Marta Maciej - ocena (1) Obsługa prawna - polecam Maciej Mic - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, sprawnie przygotowana oferta oraz przeprowadzenie... Mic