Marcin Baska - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Oksaną Sobolewską przy zakupie mieszkania... Marcin Baska Mariola - ocena (2) Do biura trafiliśmy ze strony internetowej i już na pierwszym spotkaniu... Mariola Werciq - ocena (1) Polecam! Fachowa pomoc Werciq
Kamil - ocena (1) Chciałabym wyrazić swoje uznanie i serdeczne podziękowania dla Państwa... Kamil Agnieszka - ocena (1) Dobra komunikacja, szybki druk i dobra jakość. Polecam Agnieszka Andy - ocena (1) Wszystko OK! polecam!! Andy Jesiki - ocena (1) Zamówiliśmy żaluzje drewniane, jesteśmy bardzo zadowoleni. Kontakt z firmą na... Jesiki Katarzyna Skolimowska-Warzen - ocena (1) Świetna agencja nieruchomości! Profesjonalna obsługa, szybki kontakt i pełne... Katarzyna Skolimowska-Warzen Rozczarowana - ocena (1) Mimo, że Natalia podczas spotkania wydaje się miłą i profesjonalną osobą jako... Rozczarowana Olga - ocena (1) Piekarnia Mielnik, punkt, Karuska, gorąco polecam: za asortyment: pyszne... Olga Ania - ocena (1) Bardzo polecam korzystam od wielu wielu lat Ania Jane - ocena (1) Bardzo polecam! Pani doktor konkretna, delikatna i życzliwa. Wizyta... Jane SeeHouse Adam Brycki - ocena (2) Jako agencja SeeHouse współpracujemy z Website Style w zakresie pełnej... SeeHouse Adam Brycki Klientka - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi, miła atmosfera, polecam Klientka serhiy - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie w trudnym czasie. Wszystko zostało... serhiy Wioletta i Kasia - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystam ja i córka . Obie jesteśmy zadowolone z... Wioletta i Kasia Patrycja - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Izabellę Cieciorę. Sprzedaż mojego mieszkania na... Patrycja Emilly - ocena (1) W Labagateli często korzystam ze śniadań,ale pierwszy raz z polecenia... Emilly Ewa - ocena (1) Od pierwszego kontaktu zespół ap kode wykazał się nie tylko wysokimi... Ewa Krystyna - ocena (1) Profesjonalnie, fachowo i szybko wykonano naprawę opony , do tego panowie... Krystyna