Grzegorz - ocena (1) Szybko i sprawnie zawarte ubezpieczenie przy pomocy Pani Karoliny Grzegorz Babeczka 50+ - ocena (1) Super instruktorki! Świetna atmosfera! Od lat chciałam się zapisać na zajęcia... Babeczka 50+ Ola - ocena (1) Wizyty są 3 (łączone mama+dziecko), więc dość szybko traci się możliwość... Ola
Ola - ocena (1) Wiedza przekazywana na zajeciach była klarowna i dobrze poukładana. Duży plus... Ola Sebastian - ocena (1) Po zweryfikowaniu wielu ofert, zdecydowaliśmy się na współpracę z firmą IME... Sebastian jolanta b. - ocena (1) Polecam agentka panią Martynę Gliszczynską. Podziwiam jej profesjonalizm,... jolanta b. Adam i Jola - ocena (1) Polecam i dziękuję za pomoc w szczególności pozdrawiam Panią Milene! Naprawdę... Adam i Jola Elżbieta, Małgorzata - ocena (1) Obuwie w sklepie Ortostop kupuję od kilku lat. Sandały, klapki, obuwie typu... Elżbieta, Małgorzata Kamcia - ocena (1) Rzadko kiedy piszę opinie,ale tym razem nie omieszkam, gdyż pracę Łukasza... Kamcia Kasia - ocena (2) Super firma! Już drugi raz korzystałam z ich usług. Plisy są świetne,... Kasia Kamil - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę M&G Mariusz Borecki to absolutna... Kamil Kinga - ocena (1) Mieszkanie po wykonanych pracach wygląda przepięknie, a efekt końcowy... Kinga Dorota - ocena (2) Pani Monika to bardzo profesjonalna pośredniczka, miła i spokojna osoba.... Dorota Artur - ocena (1) Bardzo dziękuje za pomoc - uczciwa kancelaria wielkie podziękowania za wszystko! Artur Artur - ocena (1) Dziękuje uprzejmie za pomoc, profesjonalnie i zgodnie z tym co oczekiwałem... Artur Maja - ocena (1) Do akademii zgłosiłam się z innej szkoły , po dwóch niezdanych egzaminach... Maja P.K. - ocena (1) Ubezpieczam od lat i jak zawsze najlepsza obsługa. Polecam bardzo Panią Joannę P.K. Monika Popowicz - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę! Od pierwszego spotkania imponowali mi profesjonalnym... Monika Popowicz Marcelina - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z ekipą Novahouse. Moje marzenia przemieniły... Marcelina Kinga - ocena (1) Pyszne drinki, dobra muzyka i doskonałe towarzystwo. Niby blisko do Monciaka,... Kinga