Marta - ocena (1) Szybko i sprawnie naprawiona usterka. Polecam Marta Bogumila - ocena (1) Super profesjonalna i szybka naprawa lornetki Bardzo polecam .Potrafi dorobić... Bogumila Ted. - ocena (1) Bramę garażową "Krispol" zamówiłem chyba dobre już 15 lat temu . Jest to... Ted.
Beata - ocena (1) Remont łazienki wymiana elektryki nowe puszki na korytarzu malowanie ścian na... Beata Marta i Oliwia S - ocena (1) Najlepszy wspaniały człowiek , doskonały specjalista. Leczę się ja, leczy... Marta i Oliwia S Barbara K. - ocena (1) O Kosmetykach i suplementach Colway słyszałam już wcześniej, ale dopiero... Barbara K. Zofia N. - ocena (1) Po wielu nieudanych próbach walki z nadprogramowymi kilogramami postanowiłam... Zofia N. Andrzej - ocena (1) Wszystko na wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta. Gorąco... Andrzej Adi - ocena (1) Pyszne jedzenie i potrawy wyglądające jak z katalogu. Ciekawe połączenie smaków Adi Reni - ocena (1) minęło ok 5 lat odkąd wzięliśmy szczaniaka od Majesticanis - i po takim... Reni Filip - ocena (1) Świetna szkoła, materiały bardzo ciekawe, pomoc z sekretariatu rewelacyjna,... Filip Artur - ocena (2) Jestem klientem od roku i naprawdę mogę polecić to biuro. Rozliczenie zawsze... Artur Alicja - ocena (1) Super przygoda, która zostanie ze mną w formie niezapomnianych wspomnień.... Alicja Teresa D. - ocena (1) Polecam bardzo drogę do odzyskania swojego zdrowia medycyną niekonwencjonalną... Teresa D. Dawid - ocena (1) Pan Sebastian rzetelnie i z pełnym zaangażowaniem przeprowadził nas przez... Dawid Maciej - ocena (2) Udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Chciałbym Bardzo Podziękować... Maciej Ewa - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Jagodzie Wolff za profesjonalną i szybką sprzedaż mojego... Ewa Patrycja Ruszczyk - ocena (1) Z przyjemnością polecam usługi tego doradcy kredytowego. Profesjonalne... Patrycja Ruszczyk Wojt - ocena (1) Najlepsze lody desery ciasta a kawa przepyszna Wojt Katia - ocena (2) nie polecam Właściciel nastawiony na znaczne zyski. Proponowane ceny o 20-30... Katia