Renia - ocena (1) W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji... Renia Adam Zuber - ocena (1) Bardzo rzetelny serwis! Oddałem laptopa z problemem z uruchamianiem systemu... Adam Zuber Sebastian - ocena (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić sprzedającego. Osoba odpowiedzialna i... Sebastian
Karol Nadulski - ocena (1) Serwis bardzo szybko zdiagnozował problem z laptopem, który nie chciał się... Karol Nadulski Adrian T - ocena (1) Ostatni remont wykonali dla mnie w lutym 2024r. Od tamtej pory wszystko... Adrian T Irek starówka - ocena (1) Dzisiaj miałem okazję skorzystać z oferty wymiany matrycy. Po wcześniejszych... Irek starówka Natalia - ocena (1) Panuje tu naprawdę miła i serdeczna atmosfera. Kontakt jest zawsze szybki,... Natalia Urszula - ocena (1) Do naprawienia miałam zawiasy w laptopie Dell. Do Pana Piotra zadzwoniłam w... Urszula Ewa - ocena (1) Przepyszna pizza, bardzo dobre oliwki, mozzarella, wysoka jakość składników. Ewa Agnieszka - ocena (1) Wreszcie ktoś, kto nie patrzy z góry tylko dlatego, że jestem kobietą.... Agnieszka Karol - ocena (1) Dobra robota, zero lania wody no, poza tą z rury. Ogarnął w jeden dzień, nie... Karol Czesław - ocena (3) Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner. Czesław Michał - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam versus! Sprowadzenie samochodu z USA przebiegło... Michał Sylwia - ocena (1) Jeżeli ktokolwiek poszukuje fotografa- to właśnie Monika będzie strzałem w... Sylwia klientka - ocena (2) Rzetelność tej firmy to już przeszłość a do niedawna była to jedna z... klientka Rob - ocena (1) Bardzo polecam to biuro. Pełen profesjonalizm! Rob Zuzia - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Zuzia Aleksandra - ocena (1) Super sałatki i przystawki! Mięsa wyśmienite zwłaszcza grillowane. Smaczne wina. Aleksandra Kamil - ocena (1) Pełna profeska, świetne miejsce i super ekipa, która przeprowadzi Cię od zera... Kamil Wiktoria - ocena (1) Byłam w salonie WK beauty studio na manicure , pedicure oraz laminacje brwi i... Wiktoria