Dorota - ocena (1) Wspaniali ludzie:) Ogromna pomoc i profesjonalizm. Wydruki dzięki pomocy Pani... Dorota Adam - ocena (1) Bardzo polecam Pana Radosława, który przeprowadził mnie przez cały okres... Adam Hhaallmmaann - ocena (1) Ośrodek szkoleniowy godny polecenia więc polecam:) Hhaallmmaann
Gabriela T. - ocena (1) Trafiłam do go!auto z polecenia Koleżanki i śmiało polecam innym - teoria... Gabriela T. Izabela - ocena (1) Biuro Pana Radosława zostało mi polecone przez dewelopera u którego... Izabela Sebastian - ocena (1) pierwzaliga, klasa Sebastian Jakob Jæger - ocena (1) I've worked with Damian from Obrotni Nieruchomości for over 5 years, and I... Jakob Jæger Monika M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Pepper House.... Monika M A.R - ocena (1) Alina Kononenko to osoba z ogromną wiedzą i pasją do tego, co robi gorąco... A.R Oliwia Kosecka - ocena (1) Przepyszne koktajle Klaudia bardzo profesjonalna barmanka z wyczuciem... Oliwia Kosecka Dariusz Lis - ocena (1) Witam, trafiłem na oddział kardiologii prosto z sali zabiegowej po uprzednim... Dariusz Lis Asia :)ulubiona klientka - ocena (1) Absolutnie odradzam kwiaciarnie :) kwiaty drogie, bukiet padł po 3 dniach. Po... Asia :)ulubiona klientka Maciej - ocena (1) Super obsługa. Polecam Panią Alinę Kononenko. Maciej Zuzanna - ocena (1) Nareszcie znalazłam to czego szukałam a nie znalazłam np na siłowniach, bo... Zuzanna Zadowolony Klient Pani Jolanty - ocena (1) Współpraca z pośredniczką nieruchomości, Panią Jolantą, zaowocowała sprzedażą... Zadowolony Klient Pani Jolanty Aleksandra - ocena (1) Kość w kebabie Bułka spalona mało sosu ziemniaki zmieszane z mięsem nie polecam Aleksandra Maciej-u - ocena (1) Profesjonalna prezentacja mieszkania zwiększyła zainteresowanie ofertą. Maciej-u Barbara J - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru agencji nieruchomosci Pepper House i... Barbara J Monika - ocena (1) Jestem zachwycona. Byłam na strzyżeniu i koloryzacji u Pani Oleny. Wcześniej... Monika Jakub - ocena (1) Szybko, profesjonalnie i w nawet dobrej cenie w porównaniu do większości w... Jakub