Julian - ocena (1) Niesamowite wrażenia Julian Paulina Zabłocka - ocena (2) Niezwykle przytulne miejsce, do którego chce się wracać. Zawsze uśmiechnięty... Paulina Zabłocka Anna - ocena (2) Wspaniałe doświadczenie, masaż w wykonaniu Pani Zuzanny dokładnie taki... Anna
Anna - ocena (1) Od początku do końca, pełen profesjonalizm. Panią Magdalenę polecam z całego... Anna Aleksandra - ocena (2) Bardzo miła obsługa. Masaż spełnił moje oczekiwania-pełen relaks Aleksandra PJ - ocena (2) Great massage therapist. Alexandra was very nice and included some requests I... PJ Agnieszka - ocena (2) Wspaniałe doświadczenie, wykonany masaż relaksacyjny przyniósł mi prawdziwe... Agnieszka Ewa - ocena (2) Chciałam podziękować za wspaniały dzisiejszy masaż relaksacyjny... Ewa Dorota - ocena (1) Witam serdecznie polecam szkołę rodzenia Mama I Noworodek. Dużo wiedzy i... Dorota Łuki - ocena (1) Wszystko szybko i sprawnie, było super. Polecam serdecznie Łuki Adam - ocena (1) Polecam bonus nieruchomości sprawnie załatwione i przyjazny dojazd Adam Dorota - ocena (1) Dziękuję za bardzo miłą obsługę przez pana Bartłomieja i agitatcję pana... Dorota Anna - ocena (1) Pan Adrian, wykonał na terenie wspólnoty mieszkaniowej zabieg pielęgnacyjny... Anna Maciek - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Zamówiłem on-line, zapłaciłem "z góry" z dowozem.... Maciek Anna - ocena (2) Jestem stałą klientką od ponad 10 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Mam trudne i... Anna Hania - ocena (1) Super jedzonko . Pierogi z kaczki rewelacja Bardzo miły kelner Marcin. Polecam Hania Dominik - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i pomoc na każdym etapie ekshumacji i... Dominik Hania - ocena (1) Ola przekłuła mi Navel w sposób perfekcyjny - 100% zaufania, warto! Hania Hania Wybicka - ocena (1) Realizacja mojej strony trwała półtora miesiąca, ale to ze względu na zwłokę... Hania Wybicka Magdalena - ocena (1) Partnerzy to agencja, której można zaufać. Pan Piotrowski Kuba był od... Magdalena