Darek - ocena (1) Profesjonalna usługa oklejenia szyb, a przy tym też luzacka i fajna... Darek Anna - ocena (1) Pyszne wyroby. Wszystko świeże i smaczne Anna Jerzy - ocena (1) Znakomita firma ! Jerzy
Rafcias - ocena (1) Smaczne produkty,życzliwa obsługa,umiarkowane ceny ... Rafcias Joanna - ocena (1) Najlepsze, prawdziwe wypieki Joanna Marcin - ocena (1) Przepyszne chleby np. mój ulubiony to z kapustą kiszoną. A na cukierni same... Marcin Monica - ocena (3) It was very good Monica xxx - ocena (2) Szkoła na medal mega podejście i zaangażowanie xxx Julia Wisińska - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Goauto, właśnie za pierwszym... Julia Wisińska Klient - ocena (1) Wyroby jakościowo doskonałe Klient Aleksandra - ocena (1) Najlepszy chleb na zakwasie w Trójmieście i inne wypieki! Aleksandra Filip - ocena (1) Niesamowite doświadczenie, kuchnia wspaniała. Świeża, pomysłowa, klasyczna-... Filip Wojciech W. - ocena (2) Zakup mieszkania to duży krok, ale dzięki Pani Mariecie Alfut wszystko... Wojciech W. Artur - ocena (1) Zamówienie kuchni w IZI Kuchnie to była największa pomyłka. Nerwy, opóźnienia... Artur Mirka - ocena (1) Cukiernia prowadzona z sercem i zapałem.. co przenosi się na smak i jakość.... Mirka Ks. Grzegorz - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Firmy Dromader oraz kultury i... Ks. Grzegorz Piotr - ocena (1) Firma godna polecenia. W pełni wywiązała się z umowy. Pani Agata cały czas... Piotr Marcin - ocena (1) To był naprawdę udany wybór na wieczorny wypad. Obsługa na plus, atmosfera... Marcin Natalia - ocena (2) Bardzo polecam, wspaniały żłobek. Cudowne i zaangażowane Ciocie .Różnorodne... Natalia Andrzej - ocena (1) *** Super Przedszkole, panuje w nim miła atmosfera, Panie miłe i... Andrzej