Wojtek - ocena (1) Serdecznie polecam tą firmę. W niedzielę miałem poważny problem, który... Wojtek Klaudia - ocena (1) Super miejsce, niesamowita atmosfera Klaudia Katarzyna - ocena (1) Bardzo pozytywnie;) Katarzyna
Małgorzata Zięba - ocena (1) Pani Patrycja jest cudownym pośrednikiem i człowiekiem. Wspiera na każdym... Małgorzata Zięba Rafał Kościerski - ocena (1) Polecam Wodnik systemy nawadniające. Od pierwszego kontaktu pełen... Rafał Kościerski An - ocena (1) Nie polecam tego miejsca. Katastrofa. Nigdy więcej. An Kasia - ocena (1) Jesli ktos potrzebuje porady prawnej lub pomocy na sprawie polecam z czystym... Kasia Marek - ocena (1) Mega pozytyw za terminowość sprawność działania i kreatywność Marek Alicja K - ocena (1) Kuchnia i zabudowa wykonana pięknie, z dbałością o każdy szczegół i w... Alicja K Ola - ocena (1) Mega zabawa, dużo pozytywnej energii.Cudownie spedzony czas ze wspaniałymi... Ola Katarzyna Nowak - ocena (1) Z Panią Karoliną współpraca to była sama przyjemność Zawsze dostępna,... Katarzyna Nowak Michał K - ocena (1) Polecam każdemu kto ceni sobie wysoką jakość, profesjonalne doradztwo oraz... Michał K Mika - ocena (1) A ja mam pozytywne wrazenia, z drukiem poszlo b szybko i dyskretnie (... Mika Ola - ocena (1) Polecam z całego serca ! Pielęgnacja auta zrobiła ogromne wrażenie !... Ola Robert - ocena (1) Tanio i szybko. Panowie serwisanci to prawdziwi specjaliści w swoim fachu.... Robert Aleksandra - ocena (1) Współpraca z firmą odpowiedzialną za naszą kampanię reklamową była na... Aleksandra Monika - ocena (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel zdecydowanie z duszą, przepiękny... Monika Monika - ocena (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel zdecydowanie z duszą, przepiękny... Monika Marianna Beckman - ocena (1) Polecam firmę Ocean Estate a szczególnie Katarzynę Kucharczyk za miłe i... Marianna Beckman Eryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z tym biurem a przede wszystkim z Panem Jackiem Eryk