Monika - ocena (1) Współpraca z Panią Ewą w tak wymagającej sprawie jak wybranie i wzięcie... Monika Janek - ocena (1) Zgłosiłem się z prywatną sprawą wymagającą dyskrecji. Pełne zaufanie od... Janek RodzicMarcina - ocena (1) To szkoła z misją i to się czuje. Świetna atmosfera, uczniowie zaopiekowani,... RodzicMarcina
KasiaMamaJulki - ocena (1) Córka od razu polubiła to miejsce nie było żadnych problemów z adaptacją.... KasiaMamaJulki Rafał G - ocena (1) Pan Jan montował u nas piec typu koza. Wzorowy kontakt i jasna komunikacja na... Rafał G DDM - ocena (1) Brak kontaktu pomimo podpisanego kontraktu i zapłaceniu wynagrodzenia. DDM A. - ocena (1) Zawsze dostawa na czas. Kurier bez problemu wnosi ciężkie paczki na 4 piętro.... A. Aleksandr - ocena (1) Bardzo pozytywnie Aleksandr Jacek Wiśniewski - ocena (1) Z całego serca polecam firmę Edikson! Profesjonalizm, zaangażowanie i pomoc... Jacek Wiśniewski Adam S. - ocena (1) Miła obsługa i profesjonalna obsługa. Szybkie terminy i rozsądne ceny Polecam Adam S. Piotr - ocena (2) Super Biuro. Pełen profesjonalizm. Piotr Małgorzata - ocena (2) Mieliśmy już różne doświadczenia z firmami wykonawczymi czy projektowymi.... Małgorzata Ojciec i Syn - ocena (1) Fryzura super, broda tez elegancka. Uwielbiam tu chodzić razem z synem 10... Ojciec i Syn Piotr - ocena (1) korzystałem raz, można powiedzieć, że przejazdem i z polecenia ale byłym na... Piotr Grzesiek - ocena (1) Najsprawniejsza wymiana opon jaką kiedykolwiek widziałem. Szybko, sprawnie i... Grzesiek Mateusz - ocena (1) Szybki sprawny i uczciwy serwis. Zawsze przy okazji opon robimy serwis... Mateusz Rafał Kościerski - ocena (2) Polecam Wodnik systemy nawadniające. Od pierwszego kontaktu pełen... Rafał Kościerski DJT - ocena (3) Firma jest niesolidna. Zatrudnia przypadkowe osoby nie mające doświadczenia i... DJT PW - ocena (3) Jeśli chcesz skorzystać z usług firmy Wodnik z Sopotu spisz szczegółową umowę... PW Izabela - ocena (1) Do Animal Med trafiłam ze swoim jeżykiem pigmejskim, który zmagał się z... Izabela