Joanna Ł. - ocena (1) Bardzo profesjonalna, na najwyższym poziomie jakość usług i współpracy!... Joanna Ł. Agata - ocena (2) Świetna fryzjerka! Monika uważnie słucha i proponuje najlepsze rozwiązania w... Agata Tomasz - ocena (1) Polecam, szybka pomoc nawet w niedzielę. Pan Igor fachowo zajął się usterką,... Tomasz
Smakosz - ocena (1) Wybraliśmy to miejsce na spotkanie i kolację ze znajomymi z Gdańska i blamaż... Smakosz Paulina B. - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kancelaria Adwokacka Piotra Barteckiego to absolutny wzór... Paulina B. Krzysztof - ocena (1) Polecam wykonanie detekcji stajonarnej do wykrywania gazów w naszej firmie... Krzysztof Jaroslaw - ocena (1) Amazing atmosferę. Nice girls . Normalnie.prices Good music Friendly... Jaroslaw Jaroslaw - ocena (1) Zamknięta prawdopodobnie już nie będzie otwarta .nie wiadomo czy zmiana... Jaroslaw Wiktoria - ocena (1) Pani Mecenas z cierpliwością i spokojem rozwiała wszystkie moje wątpliwości... Wiktoria Dora - ocena (1) Byłam dzisiaj z siostrą na spacerze w Sopocie i wstąpiłyśmy do Meduzy na... Dora Ewgenia - ocena (1) Poprostu super jedzenia Ewgenia Paweł - ocena (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku. Mili ludzie i świetni instruktorzy... Paweł Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Szymonem. Ekipa wybudowała dla... Marcin Piotr - ocena (2) Przeprowadzka zrobiona szybko i sprawnie. Pozdrawiam oraz polecam. Piotr ewelina - ocena (2) Bardzo szybka realizacja ,punktualność i ludzkie podejście ewelina Marcin - ocena (2) Świetna obsługa, nic nie uszkodzone, punktualnie, jednym słowem polecam. Marcin Paweł - ocena (2) Wszystko ok polecam Paweł Jarek - ocena (2) Transport przeprowadzony zg9dnie z umową,szybko tanio i bezpiecznie Jarek Michał - ocena (2) Robota wykonana na 5 + Michał Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w mieście! Bardzo dobre ciasto, pyszny włoski sos pomidorowy... Dorota