Krystian - ocena (3) Chciałbym serdecznie polecić firmę sprzątającą ABG! Skorzystałem z ich usług... Krystian Malgorzqta - ocena (3) Świetna Firma Sprzątająca! Jestem bardzo zadowolona z usług. Dom lśni... Malgorzqta Daro - ocena (3) Najlepsza firma sprzatajaca Trojmiasto Daro
Artur - ocena (3) Niska cena w stosunku do usługi którą wykonała firma super polsecam Artur Gosia - ocena (3) Jestem niezwykle zadowolony/a z usług tej firm Ich profesjonalizm, dokładność... Gosia Anna - ocena (2) Korzystałam z usług firmy, mieszkanie posprzątane dokładnie polecam firme Anna Julia - ocena (3) Przed moją przeprowadzką korzystałam z usług sprzatania kilkakrotnie. Miło,... Julia Michał - ocena (3) Miałem przyjemność skorzystać z usług AGB-Usługi i jestem ogromnie zadowolony... Michał Justyna - ocena (3) Pełen profesjonalizm polecam ! Justyna Anna - ocena (1) Cześć:) polecamy z Salto bez mrugnięcia okiem. Od początku kontakt z Marcinem... Anna Katarzyna - ocena (1) Joanna Symeryak to absolutna profesjonalistka każdy projekt realizuje na... Katarzyna normalnu - ocena (1) najgorsza firma świata, ciasta gliniaste, a na dodatek uprzykrzają życie... normalnu Damian - ocena (1) Miła i sympatyczna obsługa sklep super za towarowany polecam . Damian Konrad Olszewski - ocena (1) Voucher na piercing okazał się bardzo trafionym prezentem dla mojej żony,... Konrad Olszewski Karol Olszewski - ocena (1) Od samego początku aż do dziś, kiedy mijają dwa lata owocnej współpracy,... Karol Olszewski Magdalena - ocena (1) Potrzebowałam wsparcia w czasie poszukiwania mieszkania i trafiłam na... Magdalena Leszek - ocena (1) Dziękuję za wyrozumiałość Panu straznikowi który w dniu dzisiejszym tzn... Leszek Jakub - ocena (1) Świetni ludzie, którzy naprawdę znają się na swojej pracy. Dzięki ich pomocy... Jakub Kinga - ocena (1) Musze dać jedną gwiazdke bo zero nie mogę. Niestety pobyt w tym hotelu okazał... Kinga MS - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Duża dbałość o znalezienie oferty dopasowanej... MS