no więc ja szukam faceta. nie musi być 100%, może być 60.

szukam, a właściwie chciałabym poszukać. bo po kilku przejściach znów znalazłam się na rynku singli i stawiam pierwsze nieporadne kroki. mam 35 lat i wszyscy wokół mówią, że młoda kobita jestem. młoda czy nie, ja nie wiem, jak się szuka faceta!!! cholera!!! nigdy nie szukałam, zawsze się jakoś sami znajdowali. ale ja już dziękuję za takie znaleziska, teraz chcę wziąć sprawy we własne ręce. podzielcie się proszę doświadczeniem w tej dziedzinie. gdzie się ich szuka? i jaką się stosuje strategię? czytam sama siebie i ciśnie mi się pytanie: "Czy ja na pewno jestem z tej bajki?"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: no więc ja szukam faceta. nie musi być 100%, może być 60.

Iiiiiiiii, mało to wszystko praktyczne. zwłaszcza ten las i bazar, widzicie? gdy się nie ma konkretnych pomysłów pozostaje sarkazm i ironia. ale to jakieś takie puste, mało treści w tych błyskotliwych pomysłach. jeśli chodzi o portale randkowe to mam niemiłe doświadczenia, poza tym nie obchodzi mnie chłop wirtualny, ja chcę żywego. a, i jeszcze poza wszyskim innym, szczęśliwego nowego roku!:))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam :] dno totalne dla dzieci neostrady
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może skorzystaj z pomocy portali randkowych i społecznościowych. Wrzuć opis, oczekiwania, koniecznie jakieś zdjęcie (bo zazwyczaj nikt nie ogląda profili bez zdjęcia). Tylko że w takim miejscu może być jak dawniej - chłop sam się znajdzie.

Pozdrawiam

PS: Ma ktoś profil na grono.net?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej niech kupi sobie dzrzwi do lasu i poczeka po drugiej ich stronie, moze zapuka do nich jakis zagubiony mysliwy i ja ustrzeli...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pozostaje kupić mapę... Mapę lasu. Dobre :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w lesie się zgubię...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może w lesie. Po deszczu rosną jak na drożdżach... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hehe 60% faceta , no ciężko rzeczywiście znaleźć. Może ja się nadam- jak masz ochotę na zabawę sylwestrową to daj znać GG 55650
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

cóż, bazar kojarzy mi się głównie z tandetą:) poczekam, aż będę bardziej zdesperowana:))))))))))
co do celu, to wydaje mi się oczywisty - chłopa chcę mieć w życiu i tyle. Tomciu, czyżbyś też szukał mężczyzny? może poszukamy razem?:))) a potem się jakoś podzielimy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam 33lata i pytanie mam, w jakim celu mężczyzny szukasz?...
Trudno jest znależć mężczyznę, który nie pali, nie pije i Kobietę szanuje....
romantyk.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Gdzie się ich szuka"... Spróbuj na bazarze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...