przesuniecie proboszcza do innej parafii

dwa lata przed emerytura, to skandal, nawet w zakladzie pracy sa trzy miesiace wypowiedzenia, a nie dwa tygodnie, po 28-latach
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: przesuniecie proboszcza do innej parafii

Banino - najgorsza parafia !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

mezo to znaczy ze dzis zegnamy ks lecha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie jaki będzie ocenimy wszyscy !
Siemka ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

mezo ustal kim jesteś , piszeszze ze jesteś stąd to oznacza (tubylec),a za chwile że jesteś zamieszkujacym , niesamowite ,komu się chcesz przypodobać ? CHORĄGIEWKA!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

i co myslisz ze nowy wikariusz bedzie potulny jak baranek mezzzzzooooo on dopiero pokaze mezoooooooooooooooooo co mysli o takich jak ty oby dal ci popalic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

mezo oszukałeś nas te wszystkie informacje ktore nam wciskałeś , nie miałeś z własnego doświadczenia , ktoś tobie to opowiadał do pracy!wstydż sie!

oby nie z tobą bo jesteś jak chorągiewka na wietrze, a swoją pracę musisz poprawić , pełno w niej blędów , i tak póżno pisałes tą prace,to ty dzieciak jesteś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już pisałem jaki jest stosunek "rdzennych " mieszkańców a przybyłych pisałem pracę na ten temat ale 4lata wstecz teraz zapewne jest to jeszcze bardziej zaawansowana zmienność ! Mamy demokrację i w tym przypadku większość decyduje - na szczęście.
Świat się zmienia i kościół musi również, tylko nie u nas bo garstka konserwatystów to blokuje dystansując ludzi od kościoła. Biorąc pod uwagę wszystko co ma miejsce nie przynosi nam to chluby.
Nowy Wikariusz już był u proboszcza i od 1.07 zaczyna działać z nami :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ŚWIĘTA PRAWDA! GRATULUJĘ ODWAGI OSOBIE O NICKU ja! wielkie dzięki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

POPIERAM WYPOWIEDŹ PARAF. A ty Mezo też tu mieszkałeś i do szkoły chodziłeś - jakos teraz ci wszystko przeszkadza i stanowczo za dużo przypisujesz sobie zasług dla Banina. Nie zawsze stoisz za mieszkańcami naszej wioski - bardzo często przeciw niej, a również zgodnie z wątkiem przeciwko księżom

mezo głupoty wypisujesz ,remiza 60 % UE reszta gmina,nowa szkola była już bardzo dawno planowana , a kościól kto budował? kto dał ziemię i na cmentarz ? pętlę autobusową kto budował? MASZ RACJE TO BYLI PRZYBYWAJACY oni nawet w tych czasach o baninie nie słyszeli ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mezo ks lech zebrał bardzo dużo podpisów, ja nie zgadzam się z wolą biskupa , ale dlaczego ty mu jesteś posłuszny?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to cala rodzinka, która liże tyłki księżom a na kolędę zawsze pączusie piecze, zawsze wszędzie się wepchnie i swoich wciska, wiem wiem już co to za rodzinka, krewni ze wszystkimi, są przeciwko księżom a w kościele sztandary dumnie noszą, znam ja ich nie od dzisiaj :)
Jak tak ludziom przeszkadza że w kościele nic się nie dzieje to dlaczego jak ktoś chce coś zorganizować to nagle chętnych nie ma?? Dlaczego Wy chętni do wszystkiego nie przyjdziecie pomóc rdzennym mieszkańcom budować ołtarze na Boże Ciało?? Dlaczego kościoła nie posprzątacie?? Chcecie przecież aktywności no ale nie takiej bo wielkie państwo sprzątać nie będzie!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgaduj zgadula !pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ruda to twój nick , czy kolor włosów po których cię można poznać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie, kolorowych snów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pixi są 2 msze dla dzieci , wiem jak Jezus traktował dzieci , dlaczego piszesz ze jestem obłudny? nie znasz mnie,

pixi chcesz żeby było tak jak było w twojej parafi, ale jesteś tu w baninie , i chcesz wszystko poprzestawiac na swoją modłe rdzennych mieszkańców masz za nic, obraższ ich , mezo to nie jest dobry przykład
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

sorki ale nie mam żadnego towarzystwa i nikogo się nie boję a Ty skoro jesteś taki 'śmiały' to dlaczego piszesz jako 'paraf'ujawnij się mądralo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

to niech jedzie do sanatorium. Przecież tym powietrzem oddycha przez 18 lat więc powinien był być zdrowy jak koń
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...