szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

Ktoś mi mówił że na miłość nie jest za późno że w każdym wieku nawet mając 50 lat poznać swoją miłość więc może jest nadzieja na miłość:)

hmm faktycznie głupio trochę napisałem, ale to nie miało być pocieszenie:) w każdym razie chciałem tylko powiedzieć, że jak już o tej starości to nawet ludzie po 50tce potrafią się zakochać, a do tego czasu przecież nie musisz siedzieć w domu, możesz poznawać nowych ludzi i może w końcu spotkasz kogoś wyjątkowego;)

dokładnie tak,
także chyba muszę poczekać na zdesperowaną ? koleżankę???? i ruszyć na miasto
zdecydowanie muszę sie zgodzić, iż jedynie wyjście do ludzi daje szansę na poznanie drugiej osoby

ok, teraz to się uśmiałam :D
perspektywa spędzenia w samotności jak na mój gust zbyt dużej liczby liczby lat - jest łał bardzo ale to bardzo pocieszająca i taka twórcza - chyba zacznę robić skarpetki na drutach bo przecież trzeba czymś wypełnić samotne wieczory :)
rewelka
pocieszenie jak z księżyca
tylko chyba nie pocieszenia szukam,
a księzyc z przyjemnością pooglądam z jakims facetem, choćby po wyjściu na spacer bądż do kina
:)

Koniecznie zacznij, bo przecież taki stary nie jesteś,a jak dobrze trafisz to poczujesz się jakbyś znowu miał naście:D ja ostatnio się czułem tak na pierwszym roku studiów i zamierzam to teraz powtarzać, zanim nie znajdę tej która mnie znowu czymś do siebie przekona:)

no niestety po 50stce to chyba na pierwsze to już za późno:(

no ja akurat chcialabym zostac matka a po 50tce to jakby szanse juz mniejsze ;)

A kiedy ja byłem ostatnio na imprezie hmm... chyba za czasów szkolnych kiedyś to imprezowało w każdy weekend albo na koncerty w klubach. Może w końcu zacząć trochę imprezować :)

nie masz się czym martwić! mojej dobrej przyjaciółki mama dopiero po 50stce poznała tego wyjątkowego i twierdzi, że nigdy wcześniej nie była tak zakochana pomimo, że jest matką dwójki dzieci, lata po rozwodzie i nie jednym związku ;)

nie no samej to odpada, samotna samica to najłatawiejszy łup zarywaczy (przynajmniej wg nich)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Armaros" - odpowiedni wiek :) pozdrawiam

tez kiedys poznalam kogos przez internet ale to bylo ponad 10 lat temu.. 4 lata bylismy razem...

takie forum to przecież nie czat porozmawiać i powymieniać opinie zawsze można a kto wie ...

Ja też myślałem, że wyrosłem z imprez, ale w zeszły weekend bawiłem się jak za dawnych dobrych lat:) dzięki temu też zauważyłem, że skoro przed związkiem potrafiłem być szczęśliwy będąc samemu to dlaczego teraz nie mam być?!:D najgorzej było tylko w święta, bo jakoś tak samemu to smutno, ale skoro już minęły to nie ma się narazie czym przejmować i bawić się dziewczyny;)

chyba masz rację :)
także my desperaci : łączmy się :)
ale jak widxizsz zdażają się wyjąyki- także trzeba wierzyć, iż pewniego dnia znajdzie się tego/tą jedynego/jedyną ja jeszcze wierzę ale zaczynam powoli zastanawiać się jak to będzie na starość czy nie będzie prz mnie starszego Pana, któy mnie przytuli i powie do pomarszczonej staruszki z uśmiechem : kocham cię?

potwierdzam, wiekszosci chodzi glownie o jedno a normalna, fajna dziewczyna marzy o tym by zrobic komus rowniez obiad ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj tam zaraz szczyt desperacji, ja akurat (nie)stety z imprez już raczej wyrosłam, romans w pracy mnie nie interesuje, a na siłowni skupiam się głównie na sobie.

oj oj,
piękna charakterystyka - ja mam kilka lat więcej i dochodzę do wniosku, że znalezienie wolnego faceta, któy nie ma ochoty tylko na łóżko graniczy wręcz z cudem,
gdzie są faceci, którrzy kochają życie z drugą osobą?

A nie wydaje Wam się, że szukanie przez internet to lekki akt desperacji?:) chociaż mój przyjaciel parę lat temu poznał na czacie w dość przypadkowych okolicznościach kobietę ( nigdy wcześniej nie korzystał z portali, pierwszy i ostatni raz) i są do teraz razem, już nawet po ślubie, mają sympatycznego syna i cieszą się życiem:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nie :) wylamuje sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...