szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

hej,
zdecydowanie tak rozmowom z dziećmi - ja też mam super kontakt z moja córcią i też rozmawiamy na każdy temat, tylko akurat tego jednego nie poruszyłyśmy. Ona jest w pełni świadoma tego, iż może przyjść dzień, że pojawi sie jakiś mężczyzna w moim życiu i mówi o tym, że tego by chciała, także wszystko jest jak najbardziej ok :)

Ja podobnie jak reszta "Was" szukam "normalnego" meżczyzny a nie chłopaka i jakoś cieżko z tym.... żaden nie widzi różnicy! już ręce załamałam i chyba zostanę sama do końca swojej ziemskiej egzystencji, gdyż poziom konwersacji i podejście do kobiety ogranicza się (jak się okazuje) najchętniej do ślicznej buzi / sylwetki / no i cielesności.... o zgrozo... nawet nie ma czasu porozmawiać bo wedle ich pojęcia "o czym" a może najważniejsze po co? Dla mnie (w odróżnieniu od płci męskiej) najważniejsze są wypowiadane słowa i ich sposób, mimika twarzy i inteligencja mężczyzny a nie czteropak na brzuchu i bicepsy na szyi o ile to możliwe ;) i durne pogawędki o niczym... chyba jestem za bardzo wymagająca tak mówią znajomi :) bo nie palę papierosów i w ogóle nie pijam alkoholu - taki ze mnie egzemplarz nudny :( a przecież w tych "szalonych i dzikich czasach" to nie ma prawa zaistnieć bo to nienormalne i pewnie ze mną coś nie halo - usłyszałam kiedyś z męskich ust w odmowie na propozycję drinka! Przykre ale jakie to prawdziwe ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tamta rozmowa odbyła się w atmosferze luźnych żartów. :)

... akceptacja rodziny
Dużo rozmawiam z córka na rożne tematy. Ma prawo wiedzieć co będzie się dziać w jej życiu. Pyta - odpowiadam, mówi - rozmawiam. Nie lubię stawiać innych przed faktem dokonanym, a tym bardziej nie mam zamiaru swojej córki. Pewnego dnia mam przyprowadzić kogoś do domu i oznajmić - to Twoja nowa ... , a moja ... Nie chciałbym aby ktoś mnie postawił w podobnej sytuacji, więc nie mam zamiaru stawiać w takiej sytuacji swojego dziecka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie, że rozmawiam,
tylko nigdy nie wpadłam na taki pomysł aby zapytać o jej typ dla mnie... ????
jakiś mały szoczek..
generalnie wolałabym aby nie uczyła się tego, iż w tym temacie potrzebna jest akceptacja rodziny - w myśł zasady jak sobie pościelesz...
a co do wyboru, to uważam, że taka rozmowa tak ale dopiero jak się pojawi tak jat Twoja córcia powiedziała czego oczekuje, na pewno zweryfikuje to jak jak się z kimś zwiążesz - moja na pewno nie omieszka łącznie z ciętą ripostą - a na pewno jesłi coś będzie jej nie pasował to o tym powie.
także tylko się cięszyć, iż nasze dzieci - wiedzą czego chcą :)

Nic :) Rozmawiaj.

:D
no tak nie ma jak pragmatyczne podejście do życia..
w sumie, nigdy nie pytałam jaki miałby być jej zdaniem Pan, z którym powinnam się związać
ale chyba też nie chcę pytać bo niech się zdaży, że nie trafię i co wtedy? ;)

Na pytanie - "jaka miała by być?" (w żarcie) Brunetka, blondynka, ... ? "Obojętne ... aby była miła i czasami kupowała mi zabawki" :-) Uśmiałem się nieźle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczęśliwy rodzic to szczęśliwe dziecko, a szczęśliwe dziecko to szczęśliwy rodzic.

nie dziwię się - tak jak napisałam, ja usiadłabym gdyby do mnie tak powiedziała, ale na razie staram się jej ograniczać korzystanie z netu wiec może dlatego, ale za to inne pomysły... czasami o zgrozo!!

Nie ukrywam, że zaskoczyła mnie swoją wypowiedzią (internet) :D

dzieciaki to wszystko co mamy tak szczerze powiedziawszy i wcale nie dziwię się, że pragniesz je mieć,
i tak ten wiek jest dość ciekawy - jeszcze maluchy - drobne, kruche, potrzebujące dużo ciepła a z drugiej strony jak widać : małe swatki dbające o dobre samopoczucie rodziców,

Zabawne i pomysłowe :)

moja też mówi, że dobrze by było gdyby mama z kimś się związała, choć na pomysł z internetem jeszcze nie wpadła :) ale chyba bym przysiadła gdyby tak do mnie powiedziała :)
czyli jednym słowem dzieci też są teraz bardziej wyrozumiałe
też nie widzę z jej strony jakiś przeciwskazań co do pojawienia się Pana w moim życiu...

dzieciaki sa zabawne, ja akurat ucze ten przedzial wiekowy ;)

Ja mam czasami tylko parę godzin wolnych jak jest w szkole :) albo mamusia się zechce spotkać.

... najważniejszy - Dokładnie
... akceptacja - Nie będzie problemu. Temat przerabiany. Sama mówiła, że "mam sobie kogoś poszukać". Ja - gdzie? "są takie strony w internecie" :D :D

szczerze wierzę że tak nie jest ale otwórz sobie ogłoszenia towarzyskie:) życzę żebyście znaleźli tych właściwych i już więcej się nie udzielam;)
Pozdrawiam
P.S
własną racją z sevetyfive macie już sporo wspólnego;)

podziwiam :)
ja jednak miewam wolne dni i weekendy kiedy moja jest ze swoim tata,
a tak na marginesie to pewnie będzie problem z zaakceptowaniem przez nią Pani w Twoim życiu : pewnie Tatuś jest najważniejszy :)

Czasami idzie oszaleć z jej pomysłami ale generalnie ciesze się, że jest ze mną 24h na dobę 30 dni w miesiącu :)

rany czy Ty uważasz, że kobiety są takie puste i tylko kasa, kasa, kasa...
makabra
przecież my też pracujemy, chyba że Twoja skala poszukiwań kończy się na poziomie 23-4 lat to wtedy, nie wtedy też nie kumam, też studiowałam i do głowy by mi nie przyszło szuakać faceta wg kryteriów kasowych, makabra

Moja ma tyle samo i też daje mi dużo radości :)

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...