szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

Im nie chodziło o związek tylko ...

macie dziewczyny rację, czułem się zraniony ale to nie oznacza, że nie chcę się angażować albo co gorsza tak samo potraktować jakąś kobietę!
dalej wierzę, że poznam spokojną, ułożoną dziewczynę która nie będzie przywiązywała wagi do pieniędzy( dodam że może nie mam jachtu ale mi ich nie brakuje, bo tak jak pisałem na początku pracuje na kontraktach),która tak samo jak ja będzie sobie ceniła szczerość i uczciwość!
tak na marginesie to ładnie chłopakowi zaśmieciliśmy wątek:)

Chyba rozumiem Ciebie doskonale. :) Nie jestem stworzony również do życia w samotności.
Jestem trochę w lepszej sytuacji. Mieszka ze mną córka więc zwariowane pomysły 8 latki trochę pozwalają mi zapomnieć o tej samotności.

to jest wlasnie ten mechanizm - zraniony facet nie chce sie angazowac wiec woli zwiazek bez zobowiazan bo nie wierzy juz w milosc - wlasnie takie wersje slyszalam od delikwentow

spoko masz rację,
ale chyba nie doczytałeś,
zobacz sam - zraniono CIę i już nie chcesz sie angażować, będziesz w tej grupie facetów, o której mówimy.
Uwierz mi, że pomomo wszystko jestem pogodną osobą, lubiącą ludzi i towarzystwo i kochającą życie, jedynie nie udaje mi się spotkać tego jedynego, który chciałby znaleźć ze mną spróbować być bo tak jest łatwiej, uwierz mi wiem co mówię, a wydaje mi się , że skoro byłeś x czasu z dziewczyną tp też było CI dobrze, szkoda tylko, że pamietasz jedynie o tych złych chwilach może pomyśl o tym, że jednak daliście sobie coś wzajemnie....
a tak ana marginesie - to np. Ty i kilka innych osób już o tym wie, że chcę kogoś poznać...
:)

hehehe dobrze powiedziane:) nie wiem na kogo trafiałaś, ale chyba nikt nie chce związku bez zobowiązań bo co to za związek!
zresztą ja się kiedyś tak spotykałem, i to nie był mój pomysł, ale zobowiązania rodzą się same i po krótkiej chili jak komuś na kimś zależy to każdy zaczyna czegoś wymagać( dla ścisłości dodam że przynajmniej szczerości i uczciwości a jak już to jest to tak jakbyście byli w związku i później już tylko kolejne rodzą kolejne i nawet nie wiadomo kiedy jest się w normalnym związku( no chyba że jest to układ sponsorowany))

to było do fanki :)

chodzilo mi tylko o wyjscie samotnej kobiety na impreze bo tam tam playboye co to tylko czekaja by zagadac, postawic drinka itp, co innego np jakas kawiarnia

w Gdyni,
jestem jak najbardzie za :)

popieram CIę w 100%
ja też nie potrzebuję chwilówek a potem mnie nie ma.. takiim układom mówię stanowcze : NIE
droga fankofioletu wydaje mi się niestety, że takich jak my też jest co raz mniej.. świat staje do góry nogami,
czy to nie ten 2012 ;) ma na to wpływ?

Ale przecież można być w związku i wcale nie oznacza to i nie daje gwarancji, że będziemy szczęśliwi:)
moja była potrafiła doprowadzić mnie do łez a i tak żal było mi jej zostawić, bo młodsza, bo mała, bo sobie nie poradzi, a na koniec to ona bez ceregieli stwierdziła, że chce spróbować czegoś innego:)
ciesz się życiem, bo jest za krótkie i pomimo że FankaFioletu uważa, że wyjście samemu to nie jest dobry pomysł to ja jednak się z tym nie zgodzę! przecież jak siedzisz w domu to skąd ktoś ma wiedzieć, że chętnie kogoś poznasz?!

w sumie powinnam sie cieszyc ze trafiam na facetow ktorzy nie sciemniaja tylko mowia wprost ze nie chca sie angazowac, a potem np oferuja uklad bez zobowiazan, tyle tylko ze mnie interesuje całodobowy partner niekoniecznie z tylko jedną funkcją czasoumilacza ;)

dlatego myślę,
wzyscy tu dyskutujemy na ten temat, bo nie do końca akceptujemy to się lubi co się ma...

Czasem też tak myślę i doskonale Cię rozumiem:) najbardziej jak wstaje na kacu sam i wiem, że tego dnia już i tak nic nie wymyślę i chciałoby się czasem tak jak wcześniej przeleżeć z drugą osoba cały dzień, bez odbierania telefonów czy wychodzenia gdziekolwiek:(
no ale trudno jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:D

ok,

tak, dużo jest racji w tym co piszesz, jednakże wydaje mi się, że faceci aktualnie mają coraz słabszą psychikę i dlatego się boją nas bo , kolekjnego rozczarowania i zdecydowanie i może to jest najważniejsze są zwyczajnie wygodni - po co angażować się? przeciezież wspólne życie to nie tylko uniesienia to również troski - dzisiaj a może też nigdy wcześlniej - jest zbyt dużo bólu dookoła więc po co sobie maja go dokłądać? a przecież tak dobrze jest być i cieszyć się razem - bo to nie jest jak 1+1 to jest zdecydowanie jak 2do kwadratu albo i lepiej...
heh cos zaczynam płynąć a to nie o to chodzi

Trochę :)

... oczywiście żart.

wspolczesni faceci sa strasznie malo konkretni, niby chca nas poznac ale nie chca sie angazowac, nie odkochali sie od byłej lub maja jakis inny feler...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście, zgadzam się
w myśł zasady - lepiej późno niż wcale,
tylko teraz chce mi się żyć, wyjść z facetem do kina, teatru na spacer,
spotkać się przygotować mu kolację a on niech w tym czasie zadba o miłą atmosferę - np. dobra muzyka, świce a potem....
rany a gdyby jeszcze chciał się ze mną nauczyć tango? to chyba już za wiele co chłopaki?

czy to na prawdę zbyt dużo?
i żeby było jasne- pomimo rozczarowań i samotności za desperatkę się nie uważam owszem jestem trochę rozgoryczona bo teraz w sobotni poranek wolałabym przytulać się do tego wybrańca mojego...
wow starczy

a gdzie mieszkac? moze razem wyjdziemy na miasto?

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....